reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze poporodowe samopoczucie, ile wagi gubimy? :)

reklama
dziewczyny, cos mi sie robi ze skóra:szok:
na ramionach i przedramionach jest strasznie sucha miejscami. mam dosłowni plamy suchej skóry, takej chropowatej:baffled: . bsalsamowanie srednio pomaga. i na twarzy skóra jest taka sciagnieta:eek:

aha!i od jakis 2 tygodni boli mni dosc monco kolano, szczególnie przy rozginaniu:sick:

uu Elżbietka :-( ja mam taką skórę jak piszesz na łokciach i przedramieniu - ale jestem pewna że to od pozycji karmienia, ciągle się podpieram i pewnie to z tego - acha i mi też nie pomaga natłuszczanie. CO do reszty to nie mam pomysłu :(

Elu moze Filipek tak z Ciebie soki wysysa ze wysychas z( sorki glupi zart) :-(

a co do kolan to mnie od dawna bola i to wlasnie od spodu :-( gdy rozprostowuje :-( moze to brak jakis witamin czy mieneralow? w koncu teraz wszytsko oddajemy maluszkam i dla nas niewiele zostaje :-(

Elu moze Filipek tak z Ciebie soki wysysa ze wysychas z( sorki glupi zart)

sęk w tym, że to nie żart, ale naprawdę dzieci nam płyny wysysają- ssaki jedne kochane:-D ! Ja też mam skórę suchą jak jaszczurka i znajoma lekarka właśnie mi tak powiedziała. Rada- pić jak najwięcej płynów i smarować skórę balsamem nawilżającym. Co do kolanka- też nie wiem co robić:no:

no ja tez mam :zawstydzona/y:moja kolezanka jest juz po porodzie 4 miesiace i tez jeszcze ma:szok: mam nadzieje ze niedlugo zacznie znikac:baffled:

reklama
Tak się teraz zastanawiam bo nie pamiętam czy ta krecha mi zdążyła zniknąć po ciąży z Natalką czy nie:-Dbo na to by wychodziło,że mam taką krechę od ho ho ho ho;-)i tak brzucha nie odsłaniam więc mi tam zwisa bardziej by mi zależało,żeby brzuch stał się znów płaski niż bez tej kreski;-)

Do góry