reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

Iza w ciagu miesiąca ale...
ja nie mieszkam w pl :-(więc obawiam się, że koszt przesyłki mógłby być spory...

jeszcze jakby ktoś tu ode mnie jechał do pl, to nie było by problemu

ale z tego co wiem, to nikt sie nie wybiera obecnie :dry:

reklama
jak sprowadzalam wozek ze stanow to kozt przesylki wynosil cos kolo 140 zl i bylo to droga morska wiec moze " na kontynencie" bedzie taniej

hmmmmm
tutejsza royal mmail chce za 12 kg 70 ł :eek:
a kurier jeszcze wiecej
moze są inne sposoby :dry:

ja sprobuje sie dowiedziec jak mozna najtaniej przeslac tak wozeczek jak bys go chciala sprzedac to za ile??

Mel widzialam ten wozek na zywo ( z dziecmi), wyglada kosmicznie ale mialam wrazenie ze na dolnym poziomie dzidzia siedzi bardzo nisko i ma dosc ograniczona widocznosc. Ogolnie wozek bardzo ladny i fajna ma funkcje przerobki na pojedynczy wozek.

Czy ktoras z Was ma albo zastanawia sie nad kupnem graco quattro duo o takim
GRACO POLAND

Amazon.com: Graco Quattro Tour Duo Stroller Ionic: Baby

A najbardziej podoba mi sie ten wozek
eBay: New Jane Light Blue PowerTwin Double Twin Stroller (item 130117007739 end time May-29-07 19:21:48 PDT)

Tyle ze za drogi. Wychodzimy z mezem z zalozenia ze nie ma sensu wydawac za duzo na podwojny wozek bo nie wiadomo ile dzieci pojezdza nim razem i moze z rok bo Patryk nie bedzie pozniej chcial siedziec w wozku i trzeba bedzie kupic wozek z platforma do stania.

Kati dziekuje za podpowiedź :tak::-)
musze to koniecznie zaraz skonsultować z męzem :-)

nie wiem jak będzie sie ten wóz sprawował ale mamy na niego ogromną chrapkę :-)

Witam! Jestem nowa na forum :) ale przeczytałam Wasze oipnie odnośnie wózków i jestem zaintersowana kupnem wózeczka phil&teds czy można się dowiedzieć ile by kosztował z przesyłka do Polski??? bardzo mi sie ten wózeczek podoba :) zastanawiam sie także nad graco quattro duo :) w sumie to mam metlik bo juz na dniach rodzę w ózka nadal nie mam :( pozdrawiam !!!

reklama
Do góry