polgielka
Fanka BB :)
No a wlasnie graco jak pani w sklepie zlozyla to nie moglam domknac bagaznik bo brakowalo z 10 cm.Jeszcze jakby to bylo z 5 to jakos bym docisnela ta klape ale nie dalo sie.Byl jeden graco troszke mniejszy po zlozeniu ale siedzenie z przodu nie rozkladalo sie a Ania czesto jeszcze spi w wozku.Plus byl dosc waski i taki...klekoczacy.Mam stary model galaxy-nie wiem czy w nowszych jest moze troche wiecej miejsca ale moj ma 15 lat.
Tu wlasnie wyboru zbytnio nie ma w podwojnych wozkach.A wada takich wozkow jeden za drugim jest to ze noworodek moze byc tylko do przodu wlozony, chyba ze sie kupi wozek za £700 co niestety odpada bo auto za tyle kupilam.Moja kolezanka kupuje wlasnie wozek za £750 ale ona bedzie rodzila blizniaki wiec na dluzej jej taki wozek starczy.
Znalazlam tu jeszcze na Ebayu wozek First Wheels co wyglada w miare OK-bede musiala go gdzies na zywo obejrzec.Peg perego u nas nie ma wcale.
Ach ciezko z tymi wozkami naprawde.
Tu wlasnie wyboru zbytnio nie ma w podwojnych wozkach.A wada takich wozkow jeden za drugim jest to ze noworodek moze byc tylko do przodu wlozony, chyba ze sie kupi wozek za £700 co niestety odpada bo auto za tyle kupilam.Moja kolezanka kupuje wlasnie wozek za £750 ale ona bedzie rodzila blizniaki wiec na dluzej jej taki wozek starczy.
Znalazlam tu jeszcze na Ebayu wozek First Wheels co wyglada w miare OK-bede musiala go gdzies na zywo obejrzec.Peg perego u nas nie ma wcale.
Ach ciezko z tymi wozkami naprawde.