reklama
Madzia0111
kwiecień98lipec07maj08
ja mam taki wózek ale w kolorze granatowym a nosidło kupiłam osobno i w kolorze czarnym, mi pasowało wcale nie rzucało sie w oczy
Mama Helenki
i Aniki :D
Witam,
Jakiś czas temu aktywnie się udzielałam, na tym wątku Teraz troszkę brak czasu.
Wpadłam napisać iż mimo 2 letniej różnicy wieku zdecydowółam się na podwójny wózek. Starsza córka nie chciała chodzić za nić w świecie. 2 miesiące się męczyłam z pojedynczym Aż w końcu nabyłam emmaljungę Mieści się w każde drzwi wejściowe ma przekładaną rączkę, jedzie po każdym terenie i łatwo się podjeżdża pod krawężnik A to moje laleczki
By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-09-23
Pozdrawiam Multimamy
Jakiś czas temu aktywnie się udzielałam, na tym wątku Teraz troszkę brak czasu.
Wpadłam napisać iż mimo 2 letniej różnicy wieku zdecydowółam się na podwójny wózek. Starsza córka nie chciała chodzić za nić w świecie. 2 miesiące się męczyłam z pojedynczym Aż w końcu nabyłam emmaljungę Mieści się w każde drzwi wejściowe ma przekładaną rączkę, jedzie po każdym terenie i łatwo się podjeżdża pod krawężnik A to moje laleczki
By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-09-23
Pozdrawiam Multimamy
chocolate
Zaangażowana w BB
......
Ostatnia edycja:
Mysek
Początkująca w BB
... a ja nadal jestem fanką Phil&Teds'a, Hania ma już 1 rok i 2 miesiące (Antek niedługo skończy 3 latka), więc jeździmy w opcji dwóch siedzonek i jest super. Antek od września poszedł do przedszkola, więc niestety zaczął się nam sezon chorobowy. Kiedy mają lekki katarek to podwójny wózek pozwala mi zabrać ich na spokojny i odprężający spacerek. Bardzo polecam. Coraz więcej się ich pojawia na allegro, więc warto polować na tańszą, używaną opcję.
BlackWizard
Fanka BB :)
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest ze składaniem takiego kolosa np do samochodu? Ja chcę kupić Graco Duo i szczerze mówiąc pojęcia nie mam jak to w tych wózkach wygląda. Mam nadzieję, że nie będe musiała wymieniac samochodu na transportera żeby wygrać się gdzieś z wózkiem
chocolate
Zaangażowana w BB
.....
Ostatnia edycja:
Mama Helenki
Zapomnialm dodac cena wózka podójnego Cosatto to wywyoławczo 850zł, z checia ponegocjuje.
pozdarwiam
To ja Ci przypomnę jeszcze, że dział sprzedam jest gdzie indziej
chocolate
Zaangażowana w BB
......
Ostatnia edycja:
reklama
Mama Helenki
Co nie zmienia faktu, ze dział sprzedam jest gdzie indziej. Zachowując się w ten sposób robisz bałagan na forum. Widzę, że jesteś tu nowa i nie za bardzo znasz zasady i regulamin
A mamy zainteresowane zakupem używanego wózka na pewno zaglądają na wątek sprzedam
Jeżeli nie będziemy przestrzegać pewnych zasad to zrobi się bałagan.
Pozdrawiam :-)
A mamy zainteresowane zakupem używanego wózka na pewno zaglądają na wątek sprzedam
Jeżeli nie będziemy przestrzegać pewnych zasad to zrobi się bałagan.
Pozdrawiam :-)