reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze podwójne wózki

Czy któraś z Was ma może wózek Graco Stadium Duo? Ja właśnie kilka dni temu zakupiłam w kolorze Gabi (brązowy) ale nigdzie nie mogę dostać nosidełka-gondoli w tym kolorze. Może gdzieś spotkałyście?

reklama
ja mam taki wózek ale w kolorze granatowym a nosidło kupiłam osobno i w kolorze czarnym, mi pasowało:tak: wcale nie rzucało sie w oczy :no:

Witam,

Jakiś czas temu aktywnie się udzielałam, na tym wątku :tak: Teraz troszkę brak czasu.
Wpadłam napisać iż mimo 2 letniej różnicy wieku zdecydowółam się na podwójny wózek. Starsza córka nie chciała chodzić za nić w świecie. 2 miesiące się męczyłam z pojedynczym :no: Aż w końcu nabyłam emmaljungę :tak: Mieści się w każde drzwi wejściowe :tak: ma przekładaną rączkę, jedzie po każdym terenie i łatwo się podjeżdża pod krawężnik :tak: A to moje laleczki :tak:
p1130234.jpg

By lola_lu, shot with DMC-FX07 at 2009-09-23

Pozdrawiam Multimamy :tak:

... a ja nadal jestem fanką Phil&Teds'a, Hania ma już 1 rok i 2 miesiące (Antek niedługo skończy 3 latka), więc jeździmy w opcji dwóch siedzonek i jest super. Antek od września poszedł do przedszkola, więc niestety zaczął się nam sezon chorobowy. Kiedy mają lekki katarek to podwójny wózek pozwala mi zabrać ich na spokojny i odprężający spacerek. Bardzo polecam. Coraz więcej się ich pojawia na allegro, więc warto polować na tańszą, używaną opcję.

Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest ze składaniem takiego kolosa np do samochodu? Ja chcę kupić Graco Duo i szczerze mówiąc pojęcia nie mam jak to w tych wózkach wygląda. Mam nadzieję, że nie będe musiała wymieniac samochodu na transportera żeby wygrać się gdzieś z wózkiem :-D:-D:-D

reklama
Co nie zmienia faktu, ze dział sprzedam jest gdzie indziej. :sorry: Zachowując się w ten sposób robisz bałagan na forum. Widzę, że jesteś tu nowa i nie za bardzo znasz zasady i regulamin :sorry:

A mamy zainteresowane zakupem używanego wózka na pewno zaglądają na wątek sprzedam :tak:

Jeżeli nie będziemy przestrzegać pewnych zasad to zrobi się bałagan.

Pozdrawiam :-)

Do góry