reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Obawy

Wracając do obaw, to chyba nie jest tak dobrze jak myślałam, od miesiąca wiem, że mam anemię. Niestety nie jest to standardowa anemia w ciąży, tj nie jest spowodowana niedoborem żelaza. Heh, trzymajcie kciuki bo chyba czeka mnie szpital. Odezwę się jak wrócę od lekarza.

reklama
moje obawy narazie minely,byłam u ginekologa i wszystko jak na 15 tydz rozwija sie tak jak powinno,za 4-5 tyg czeka mnie następna wizyta i połówkowe usg,a jutro z połozna bedziemy słuchac tętna dzidziusia,

Blanes daj znać jak wrócisz od lekarza

buziaczki:-)

Nie jest tak źle jak mi to przekazał mój gin. Generalnie brakuje mi chyba kwasu foliowego, ale do szpitala się nie kwalifikuję (tak przynajmniej twierdzą w szpitalu). Jestem dobrej myśli, miałam zrobione od razu USG i maleństwo ma wszystko w normie. Ślicznie machało rączkami i klaskało. No i oczywiście udało się go nam podglądnąć: na 90% mamy chłopca :-D:-D:-D

Blanes dobrze ze nie jest tak zle - z mojego punktu widzenia lepiej jednak w domu. w poprzedniej ciazy musialam byc na oddziale bo juz bylam po terminie i za dlugo nie bylam bo 3 dni ale juz mnie cholera brala a niektore laski lezaly na przyklad juz kilka miesiecy....

Blanes, gratuluję wyczekanego synka i bardzo sie cieszę że twoje obawy sie nie sprawdziły.
Ja tez byłam w czwartek u lekarza i okazuje sie że dbam o siebie odpowiednio, wszystko jest w porządku, w takim temopie jak teraz moge pracowac do końca stycznia ale niestety po tem ciężar dzidfzi będzie za duży i będę musiała zostac w domku. Dobrze, że mogę chociaz te grupę do egzaminów doprowadzić :) W każdym razie brzucho mam odpowiednich rozmiarów!!! ja sie martwiłam że za duży a pania doktor powiedziała że książkowo rośnie:p

reklama
Do góry