reklama
Hej, dziewczyny, ja z grudniówek - To czy wolno latac samolotem czy nie zależy od ciaży!!! Jeśli nic mamie nie dolega, wcześniej nie było poronień, innych problemów, brzuszek nie boli - to śmiało mozna frunąć!!! Oczywisie warto z lekarzem skonsultować, ale wiem, bo ja w drugim miesiącu miałam lecieć na Majorkę i lekarz nie widział żadnych przeciwskazań.
W końcu nie poleciałam, ale to już inna historia. Pozdrawiam.
W końcu nie poleciałam, ale to już inna historia. Pozdrawiam.
kurcze boli mnie brzuch ( was też boli? Od wczoraj mam takie lekke bóle w okolicy jajnika, a przed chwilą miałam takie uczucie jakby mnie ktoś dźgnął czymś ostrym. Mam nadzieję, że to nic poważnego, we wtorek mam USG i nie wiem czy się wybrać wcześniej do lekarza czy poczekać jeden dzień.
siwucha12
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Hej Blanes nie martw się takie kłucia mogą być też ze strony przewodu pokarmowego np. w jelitach które bardzo często "podszywają" się pod układ rozrodczy. Ja sama mam kłucia i ciągnięcia i wiem że to moje jelitka tak wariują:-) Jeżeli jednak będziesz miała powtarzające się te bóle i silniejsze to zwroć się do lekarza. Podejrzewam że to były zwykłe skurcze jelit:-) Trzymaj się cieplutko...
siwucha12
Ja jestem zdenerwowana moim przeziębieniem które ciągle mi towarzyszy chyba od 2 czy 2,5 tygodni. Biorę rutinoscorbin i domowe sposoby czyli m.in syropek z cebuli(mój narzeczony niedługo mnie wyklnie przez ten smrodek hihi:-)) ale dzisiaj chyba idę do rodzinnego lekarza i niech mnie przebada i podpowie co robić. Czy wy tez miałyście przeziębienie na początku ciąży?? Ja jestem w 6 t.c -nie mam suwaczka-bo nie wiem jak go wstawić!!!! Wszystkiech rad na forum słuchałam i nic nie wyszło:-(...
siwucha12
Ale dzisiaj dopadło mnie rozmyślanie.... kręci mi się w głowie, kręci mnie w brzuchu, chyba zjadłam coś co sie nie podoba mojej DZIDZI:-) dziewczyny mam jeszcze pytanko czy macie upławy? ale takie normalne przezroczyste, ja prawie za każdym razem jak się podcieram to mam. Mam nadzieję że to normalka:-)
fantazja
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Witaj siwucha
Ja wlasciwie od poczatku ciazy mam duzo sluzu, glownie bialego choc czasem tez jest taki rozciagliwy, jakby plodny. Wiec to chyba normalka
A mnie nie dosc ze mdli to strasznie boli mnie glowa. Masakra. Juz drugi dzien leb mi po prostu peka
Ja wlasciwie od poczatku ciazy mam duzo sluzu, glownie bialego choc czasem tez jest taki rozciagliwy, jakby plodny. Wiec to chyba normalka
A mnie nie dosc ze mdli to strasznie boli mnie glowa. Masakra. Juz drugi dzien leb mi po prostu peka
siwucha12
to chyba rzeczywiście z tym śluzem normalka, a czy ma któraś z Was takie uczucie, że nie dowierzacie, że jesteście w ciąży, że to coś tak wspaniałego, że aż boicie sie myśleć o tym, że to Was spotkało? Ja będę najszczęśliwsza jak będę miała już swoją pociechę na rękach-wtedy chyba dopiero uwierzę:-) a to jeszcze hohoho duuużo czasu
reklama
Podziel się: