reklama
sylwia781122
Fanka BB :)
Yenka Kasia wielkie gratulacje :-)
paola890411
Gratulacje dla wszystkich nowych mamusiek:-):-)
justynaj
Witam dziewczyny, jestem styczniowka, i termin mialam na 22.01.ale malenstwo zdecydowalo,ze przyjdzie na swiat w lutym! przenoszony 2 tygodnie, nasz synus urodzil sie 4 lutego z waga 4420 i 55cm:-)
Zycze Wam lutoweczki dobrych,nieskomplikowanych porodow a rozpakowanym lutowkom serdeczne gratulacje:-)
Zycze Wam lutoweczki dobrych,nieskomplikowanych porodow a rozpakowanym lutowkom serdeczne gratulacje:-)
Witam dziewczyny, jestem styczniowka, i termin mialam na 22.01.ale malenstwo zdecydowalo,ze przyjdzie na swiat w lutym! przenoszony 2 tygodnie, nasz synus urodzil sie 4 lutego z waga 4420 i 55cm:-)
Gratki maleństwa u nas tez dużo mamus z lutego a urodzilo w styczniu kto wie ile urodzi w marcu??
Ja już pisałam w poniedziałek, że mam skurcze i prawie w terminie, ale jednak 4 lutego o godzinie 00:15 urodziłam mojego krasnala -Juliana - waga 3150 , 53 cm 10 pkt. Niestety musieliśmy zostać jeden dzień dłużej bo mały miał delikatną żółtaczkę i spadła mu trochę waga, ale jesteśmy już w domku pozdrawiamy wszystkie forumowe ciocie
przy okazji gratuluję wszystkim Mamusiom
GratulacjeJa już pisałam w poniedziałek, że mam skurcze i prawie w terminie, ale jednak 4 lutego o godzinie 00:15 urodziłam mojego krasnala -Juliana - waga 3150 , 53 cm 10 pkt. Niestety musieliśmy zostać jeden dzień dłużej bo mały miał delikatną żółtaczkę i spadła mu trochę waga, ale jesteśmy już w domku pozdrawiamy wszystkie forumowe ciocie
reklama
Magdalena0713
Gratulacje Dzasti :-) Super imię dla maluszka Witamy na świecie Julianka :-)