reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze nocki z naszym potomstwem i wieczorne zasypianie

staram sie byc bardzo ciepliwa,ale sie wykoncze jak tak dalej bedzie,dzis ZNOWU BYLA MASAKRA,jak to mowi a+t+ ZONK:szok: :no: :-(

JAK WSTANIE ZAGLADNE JEJ DO BUZINKI,WCZORAJ PO POLUDNIU TEZ MARUDZILA I ZROBILA ZADKA KUPKE

reklama
Weronika też budzi się dość często - 2 razy to standard, wczoraj 3 razy... i cyca chce :tak: potem zasypia... ale dość niespokojnie ostatnio śpi,kręci się, sapie... może też ząbki idą :confused:

dzięki ewe za przypomnienie o metodzie Maxin raz juz zaczęłam ją stosować ale wszystko wzięło w łeb przez zęby a myślałam że zaczne od dzisiaj ale mam mętlik w głowie rano zjadła raz kaszkę 110 więcej nie chciała potem deserek, zupkę owoce i wieczorkiem k. 20 160 kaszki i przez cały dzień ok 50 wody jest prawie 22 a ona jęczy w łóżeczku i ani pić ani jeśc i znowu jestem w kropce. Przez cały dzień nie je kaszy mleka po prostu pluje jak zawodowiec :wściekła/y:

Natka od dwoch dni przesypai cale nocki wiec sie ciesze i chodze wyspana,mimo,ze wstaje ja sparwdzic.DZIS POBILA REKORD SPALA DO 7.40 I pewnie dalej by drzemala gdyby nie wscipska mama postanowila zaglanac czy oddycha i przylozyla jej palec do noska:-D

Judi ostatnio gorzej sypia tzn juz nie do 10 jak niedawno....ale znow do 8.40-9.30:(
Ale teraz robie tak ze nie wychodze z nia na spacer na drzemke i spi krotko w domu .jaks ie kladzie kolo 22-23 to jest padnieta i ani razu mnie w nocy nie obudzi a bo to jej nie wygodnie czy cos.spi jak zabita.:)

Ja muszę pochwalić moją kochaną córeczką, bo całkiem ładnie śpi teraz w nocy. Czasem nad ranem się obudzi koło 5 lub 6 i bryka po naszym łóżku, ale potem zazwyczaj pada z powrotem. Dzisiaj natomiast obudziła się dopiero o 7, zjadła mleczko, pół godz. się pobawiła w łóżeczku a potem wzięliśmy ją do siebie i jeszcze godzinkę pospała :-) Także ostatnimi czasy się wysypiamy ;-)

reklama
A moje dziecko śpi bardzo ładnie jeśli sie przebudzi w nocy to wtedy daje mu na chwile smoka jak zasnie to wyciagam. Budzi sie ok 630 dostaje jeśc i potem jeszcze spi z godzinke. więc strasznie wam wspólczuje!!!

Do góry