reklama
kasiak-l
MAJOWA MAMA 2006
dzięki ewe za przypomnienie o metodzie Maxin raz juz zaczęłam ją stosować ale wszystko wzięło w łeb przez zęby a myślałam że zaczne od dzisiaj ale mam mętlik w głowie rano zjadła raz kaszkę 110 więcej nie chciała potem deserek, zupkę owoce i wieczorkiem k. 20 160 kaszki i przez cały dzień ok 50 wody jest prawie 22 a ona jęczy w łóżeczku i ani pić ani jeśc i znowu jestem w kropce. Przez cały dzień nie je kaszy mleka po prostu pluje jak zawodowiec
Natka od dwoch dni przesypai cale nocki wiec sie ciesze i chodze wyspana,mimo,ze wstaje ja sparwdzic.DZIS POBILA REKORD SPALA DO 7.40 I pewnie dalej by drzemala gdyby nie wscipska mama postanowila zaglanac czy oddycha i przylozyla jej palec do noska
Judi ostatnio gorzej sypia tzn juz nie do 10 jak niedawno....ale znow do 8.40-9.30
Ale teraz robie tak ze nie wychodze z nia na spacer na drzemke i spi krotko w domu .jaks ie kladzie kolo 22-23 to jest padnieta i ani razu mnie w nocy nie obudzi a bo to jej nie wygodnie czy cos.spi jak zabita.
Ale teraz robie tak ze nie wychodze z nia na spacer na drzemke i spi krotko w domu .jaks ie kladzie kolo 22-23 to jest padnieta i ani razu mnie w nocy nie obudzi a bo to jej nie wygodnie czy cos.spi jak zabita.
trininlov
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Ja muszę pochwalić moją kochaną córeczką, bo całkiem ładnie śpi teraz w nocy. Czasem nad ranem się obudzi koło 5 lub 6 i bryka po naszym łóżku, ale potem zazwyczaj pada z powrotem. Dzisiaj natomiast obudziła się dopiero o 7, zjadła mleczko, pół godz. się pobawiła w łóżeczku a potem wzięliśmy ją do siebie i jeszcze godzinkę pospała :-) Także ostatnimi czasy się wysypiamy ;-)
reklama
Podziel się: