:-) to fajnie , a jak ugryzl wiekszy kawaleczek to co jak reagowalA ja daję chrupki i chcę spróbować biszkopty wprowadzić.Ostatnio dostał skórkę chleba i śmiesznie ja ćlamkał
reklama
katrinm5
Fan(ka)
Koniecznie koniecznie trzeba zcząć:-)Dzięki dziewczyny za gratulacje,
Od jutra zaczynamy się uczyc myc ząbki
katrinm5
Fan(ka)
Nie ma ząbków jeszcze wiec rozpuszczaja sie w buziA jak wiekszy mu wpadnie to robi dziwne minki:-) to fajnie , a jak ugryzl wiekszy kawaleczek to co jak reagowal
Widzę dziewczyny, ze w większosci jakies niesforne do spania te nasze dzieciaki się zrobiły.
U nas najgorzej jest w dzien, Igorek wogóle nie chce spac a jak spi to maksymalnie
2 x po 1h. Po kilku godzinach zabawy oczy trze, marudzi, nie ma sily się bawic a zasnąc nie chce. Dzisiaj zasnął u męza na rekach w pozycjii pionowej bo jak go przekręcal to zaczynal plakac.
Noc u nas wygląda róznie ale karmienie przynajmniej dwa razy musi byc. Zaypia około 22 pozniej budzi się co 3 godziny. Cyc musi byc lub chociaz przelozenie go do naszego łózka, potrafi od razu zasnąc. Takie to zmysly ma tez maly Szkrab.
Kasiulec muszę chyba spróbowac Twojego sposobu, bo przydałoby się chociaz jedno to karmienie juz wyeliminowac. Moze i w dzien wszystko wroci do normy bo teraz to moze ząbkowanie było i dlatego taki byl nie spiący. Chyba jakis odpoczynek byc musi w dzien bo ja oszaleję
U nas najgorzej jest w dzien, Igorek wogóle nie chce spac a jak spi to maksymalnie
2 x po 1h. Po kilku godzinach zabawy oczy trze, marudzi, nie ma sily się bawic a zasnąc nie chce. Dzisiaj zasnął u męza na rekach w pozycjii pionowej bo jak go przekręcal to zaczynal plakac.
Noc u nas wygląda róznie ale karmienie przynajmniej dwa razy musi byc. Zaypia około 22 pozniej budzi się co 3 godziny. Cyc musi byc lub chociaz przelozenie go do naszego łózka, potrafi od razu zasnąc. Takie to zmysly ma tez maly Szkrab.
Kasiulec muszę chyba spróbowac Twojego sposobu, bo przydałoby się chociaz jedno to karmienie juz wyeliminowac. Moze i w dzien wszystko wroci do normy bo teraz to moze ząbkowanie było i dlatego taki byl nie spiący. Chyba jakis odpoczynek byc musi w dzien bo ja oszaleję
Igorek zjadł dzisiaj obiadek gdzie byl groszek, fasolka i wolowina. Oczywiscie ze słoiczka po 6 miesiącu. Smakowało mu bardzo i byly większe kawalki juz nie taka mazia. Spokojnie sobie z tym poradzil i do wieczora zadnego uczulenia nie zauwazylam takze polecamy.
Ja biszkoptów nie daję, chrupki kukurydziane od czasu do czasu ale szybko go nudzą.
Ja biszkoptów nie daję, chrupki kukurydziane od czasu do czasu ale szybko go nudzą.
katrinm5
Fan(ka)
emi to do roboty
anka26_x_07
Mama Laury :)
Laura nie ma zabkow ale biszkopciki uwielbia podobnie jak chrupki kukurydziane
reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
My ze snem nie mamy problemu:-)
Noc cala przespana Laura idzie spac ok 22 spi do 8-9.W dzien dwie, trzy drzemki kolo godziny czasami dwie;-)
Noc cala przespana Laura idzie spac ok 22 spi do 8-9.W dzien dwie, trzy drzemki kolo godziny czasami dwie;-)