reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Mój Grześ też bardzo szybko aczął podnosić główkę leząc na brzuszku i trzymać ją sztywno nawet jak na rękach byłu kogoś.Nasza pani doktor tez pod wrażeniem była i jest postępów szkraba:-)A moja siostra zazdrości bo jej Bartuś starszy o 3,5 miesiąca wszystko z opóznieniem robi.Mówiże mały leniwiec z niego:-D
Grześ też pluje i jęzorek przytym śmiesznie pokazuje:-DRaczkowanie do tyłu ma opanowane do perfekcjii:-D

reklama
No to my się wczoraj doczekaliśmy kolejnych dwóch ząbków. Mamy dwie górne jedynki i dwie dolne. Cztery zęby i 6 miesięcy, normalnie moje dziecko mnie zaskakuje.:szok::-):-):-):-):-):-):szok:

Igorek już sam ladnie siedzi. Potrafi z pół godziny bawic się na siedząco i się nie przewrócic. :-) Pisałam tez na innym wątku, ze robi kupkę do nocniczka prawie codziennie no i ma od wczoraj 4 zęby. Jestem dumna ze swojego synka.:-)

:szok: Emi7 aż mi oczy z orbit wyszły jak przczytałam co ten Twój Igorek robi!!!!!! :szok: Powiedz dziewczyno jak ty to zrobiłaś??? Opisz wszystko z aptekarską dokładnością bo nie mogę uwoierzyć i z zazdrości zaraz spadnę z krzesła :cool2:. Musisz byc strasznie z niego dumna. Ale masz się fajnie. Odpisz proszę bo aj dalej w ciężkim szoku jestem.

Z siedzeniem to nic nie robiłam poprostu od jakiegos czasu on wogóle nie chcial lezec tylko siedzial. Na początku na kolanach z oparciem, potem przy zabawie ja go asekurowala az gdzies z tydzien temu zauwazylismy ze on sam juz pewnie siedzi i prawie się nie przewraca.:-)
Kupka do nicniczka to jak juz pisalam na wątku Lipcowych Mam zasługa mojej mamy która koniecznie kazała kupic nocnik jak tylko Igorek zacznie siadac i oswajac, sadzac go na nocniku. Od 3 stycznia sadzam go jak tylko uslyszę czy zobaczę ze zaczyna się napinac, mówię ze robimy aaa do nocniczka, siadam przy nim na podłodzę i stękam razem z nim.Jak narzaie naprawdę się udaje. Mam nadzieje ze bedzie tak dalej.:-)
Zęby to nie moja zasługa tylko Matki Natury, cieszę się ze w sumie bezproblemowo wyszly dolne i górne.

pozdrawiam

reklama
Do góry