reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze Maluszki ( USG )

Dziękuję Izis :-):tak:
Dzidzia duża, duża... Ma już ponad 2cm :-)
Masz rację... Przeżycie niesamowite:biggrin2: Łzy same się cisną do oczu, a usta śmieją:-) kiedy widzisz swoje dzieciątko:tak: Bijące serduszko...
Ach... Już bym chciała zobaczyć je znowu:-) Teraz idę do lekarza dopiero 5 października. Czyli będę już pod koniec 14tc. Myślisz, że już będzie można zobaczyć płeć, czy jeszcze za wcześnie ? Tak bym już chciała wiedzieć :-) Mam nadzieję na chłopca, ale oczywiście najważniejsze zdrowie....:-):tak:
Pozdrawiam Kwietnióweczki

reklama
SILKA w 14 tygodniu hmmm niewiem?
Ja pamiętam byłam w 17 jak poznałam płeć ale byłam na usg 4d:tak:
ale może jak ci się ładnie dzidzia wystawi i nie będzie sie chować to się dowiesz;-)

Silunia dziękuję :happy::tak:
Izis moja lekarka ma na prawdę dobry sprzęt, ale masz rację, że może być jeszcze za wcześnie :-( A ja już taka ciekawa jestem. A powiedz... Jak wrażenia po usg 4D?? Warto zainwestować ??
Buźki!

Silka- naprawde warto...jest to dosyc drogie , ale wrazenia nie daja sie zniczym innym poruwnac..pozatym jesli bedzie to usg4d genetyczne dokladnie sprawdza ci malenstwo czy wszystko z nim jest ok......my bylismy na nim z zuzu w 20 tygodniu ciazy !!!! Mamy 40 minutowy film, zdjecia buzki i raczek i wspaniale wspomnienia ...i dowiedzielismy sie wtedy na sto procent , ze bedzie dziewczynka ...w tej ciazy tez chce je zrobic...ale na to jeszcze troche czasu jest to dopiero poczatek ciazy

Silka uważam tak jak Silunia naprawde warto;-)
też dostałam filmik i zdjęcia
byłam razem z małzonem i on ryczał chyba bardziej niż ja:tak:

20-22 tydzien to najlepszy czas. Dziecko jest na tyle dobrze rozwiniete, ze widac czasami nawet dokladne szczegoly buzki, i nie za duze...bo w pozniejszym okresie w macicy jest zbyt ciasno i mozna wogole buzki oraz plci nie zobaczyc!!!!

reklama
Tak myślałam, że 20 tydzień to najlepszy czas na zrobienie usg 4D. I zostało już nie dużo czasu do 20, bo niecałe 10 tygodni :-) Mam nadzieję, że szybko zleci :tak:
Buźki

Do góry