reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszki:-) Gratulacje

reklama
Dzięki dziewczyny.
U nas wszystko w porządku, ja już w miarę doszłam do siebie po cc tylko w środku trochę jeszcze pobolewa. Igorek mały żarłok tylko by jadł najlepiej z butelki bo szybko leci (w szpitalu się nauczył), bo przy cycu to szybko zasypia i nie chce mu się ciągnąć, więc niekiedy mam podwójną robotę, najpierw odciągam a później karmię. Wiki jest bardzo opiekuńcza i dużo pomaga, chciała by więcej pomóc ale w niektórych przypadkach jeszcze nie może. Albo mi się wydaje albo tak jest że Igorek powoli reaguje też na głos Wiki, jak ją usłyszy to się uspokaja, chyba będzie za nią szalał:-).
Dzisiaj u mnie byłby 38 tyd. i tak sobie patrzę na małego jak on tam w brzuchu miałby się zmieścić.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za lekkie porody.

Sylvi, sliczne dzieciaczki :-)
Fakt, u mnie jutro 38 tydzien, ale patrzac na Igorka nie chce mi sie wierzyc, ze miesci mi sie w brzuchu :-) Co do reagowania na glos, to dzieci juz w zyciu plodowym ucza sie glosow najblizszych i czesto wlasnie na nie reaguja.

Sylvi-piękne dzieciaczki :tak: Igorek rośnie jak na drożdżach:-)rany to już 2 tyg.mineło ale czas leci tylko patrzeć jak wszystkie się rozsypiemy :-)

reklama
Do góry