reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Rusałko - trzymamy kciuki aby było ok!!! zwiewajcie stamtad jeśli trzeba...
Cicha - strasznie mi szkoda Julka!!! ale miał pecha - też trzymam kciuki aby było ok i aby wszystko pięknie się zagoiło, ucałuj swego dzielnego synka od nas!!! (chłopaki nie płaczą :) w szpitalu - Karol przebija piątkę bo też ani razu nie pisnął jak robiliśmy rękę, ale w domu odreagowywał ;))

reklama
Ojjj Julien biedaczku...
Cicha dobrze ze na klej...wzielam az mloda pod lupe i powiem Ci ze blizna prawie calkowicie zniknela...trzeba dobrze sie przyjzec...naprawde bardzzzoooo dobrze...No i trzeba przyznac ze dzielnego masz syna!!!! A blizny to sexi nawet u facetow sa wiec ;-)
Cmoknij Cicha malego blondaska :-)

Rusałko, trzymamy kciuki za szybka i wlaściwą diagnozę!
Sandruniu zdróweczka!
Oj Julek, ale wypadek:-(Ale jestes dzielny!!! Miki też przybija piatkę:tak:Cicha, zobaczysz, że wszystko ładnie się zagoi:tak:

Dziewczyny, przy okazji dzieki za rady nt. zatwardzenia - będziemy stosować.

Cicha do wesela się zagoi!! Juleczku trzymaj się!.:-)
Sandruniu zdróweczka!!
Aniab u mnie też już widać efekty wiosennego dogrzania. Ola miała dzisiaj temperaturę 38,5. Nie wiem jak wy ale ja już mam dosyć tych chorób. Nikt przez cały dzień do mnie nie zadzwonił i nie powiedział, że mała gorączkuje. Coś mi się wydaje, że jutro będe musiała porozmawiać z niańkami ( teściową i nianią). Dla mnie jest to sytuacja niedopuszcalna, żeby nikt nic nie zrobił. Wiem, wiem, że przesadzam ale moim zdaniem, tak nie może być. Niunia męczyła się cały dzien z gorączką i nikt jej nie pomógł. Bidula usnęła po 20. Zaczynam się zastanawiać czy to znowu nie zęby?

Fredka no nie dziwię się że jesteś zła bo ja też bym była przy takiej temp. to powinna mała coś dostać:tak: Porozmawiaj z nianiami bo tak nie można a po dziecku odrazu widać że coś jest nie tak i trzeba reagować szybko a nie czekać na pogorszenie. Uściski dla Oli

Rusałko trzymam kciuki za czwartek. Też wiele słyszałam na temat grzybów :szok: ciężko takiego grzyba zlikwidować a przy likwidacji i osuszaniu też tzreba uwarzać więc rzeczywiście uciekajcie stamtąd i życze żeby w nowym domku grzyba nie było
A wszystkim chorowitkom zdrówka życzę:tak:Teraz to niestety taka pogoda niby ciepło a zdradliwie i wg mojej lekarki choróbska napewno sie posypią :wściekła/y:
Oleńko oby to tylko ząbki były
U nas Kasiu na zatwardzenia tylko jabuszka pomagają i to jak widze że męczy ją kupka to zjemy rano jedno potem popołudniu i jak jeszcze nie ma kupki to jeszcze na powieczorek jabłuszko a potem .... jest wielkie kupsko :-D:-D:-D

Wczoraj katar strasznie męczył Mateuszka. Do tego kichanie- dzisiaj pod rząd kichnął chyba z 15 razy i mówi do mnie: mamo co to było?:-D Noc ogólnie minęła dobrze. Nasmarowałam go maścią rozgrzewającą i strasznie się wypocił. Wszysto mokre było- piżamka, pościel:szok:Ale za to dzisiaj lepiej:tak:

Juleczku i my mocno całujemu i nie ma co sie martwic o rany, skóra młoda to i szybko się zagoiła i na pewno nie będzie żadnych blizn:tak: zwłaszcza u takiego dzielnego chłopaka!

reklama
Juleczku całuski równiez od nas :-) i reszcie chorasków życzymy zdrówka i mnóstwo wrazeń w majowy weekend - my wybieramy się do stadniny i do zoo jak pogoda dopisze.:tak:

Do góry