reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
My dzisiaj mielismy nieciekawy dzień, Wojtek marudził jak nigdy i płakał co mu sie rzadko zdarza. Okazało sie ze biedaczek ma zatwardzenie i nie moze zrobic kupki :wściekła/y: , pomogłam mu czopkiem i wszystko wróciło do normy ale koncert był około godziny, okropnośc :tak:

Biedny Wojtuś!!! Buziaczki od Martusi na pocieszenie po ciężkich przeżyciach!
Martusia jest spokojniejsza, więc chyba leki działają. Mam nadzieję, że teraz wyniki będą OK i już nie złapie żadnego badziewia.

Sylwia- u nas to samo :( Identyczna sytuacja - dziś był strasznie marudny i siebie i mnie strasznie mnie wymęczył, nie mogłam się doczekać aż mąż wróci z pracy :) zresztą problemy z kupka powtarzają sie dość regularnie przy wprowadzaniu czegoś nowego, ostatnio testowaliśmy kaszkę na mleku modyfikowanym i po niej pojawiły się straszne problemy - zatwardzenie na maxa!!! od wczoraj znów kaszka na moim ale już wiem w razie czego - jak nie zdążę ściagnąć albo mnie nie będzie - że taką na modyfikowanym Karolek też zje i wszystko powinno być ok (no może oprócz kupki - ale z tym też można sobie jakoś poradzić :) )

Baśka- u nas tez po kaszce na mleku modyfikowanym są problemy z kupka, ale sprawę rozwiązuje pół słoiczka jabłka tartego.

Wojtuś też nigdy od zatwardzenia nie płakał, ale zawsze jest ten pierwszy raz, no ale chyba sprawcą tego wszystkiego było nowe danie z gerbera groszek z pietruszka już nigdy mu tego nie dam:-) a jeśli chodzi o kaszki na mleku modyfikowanym to Wojtalkowi bardzo smakują i nie ma potem problemów z kupka tylko ja nie podaję bo nie potrzebujemy dodatkowych przyrostów wagi. Ale jak wróce do pracy to napewno bedę podawać, bo coś bedzie musiał jeść:-)

Dzięki Sylwia ja akurat miałam dzisiaj kupić ten groszek z pietruszką bo skoro od 5 m-ca no i oczywiście bez marchewki Ale skoro tak to się jeszcze z tym wstrzymamy znalazłam tez dzisiaj szpinak ciekawe jak Sandrusia go przyjmie bo mamusia nie lubi szpinaku a fe :no::baffled: ale ponoć bardzo zdrowy :tak:

reklama
Do góry