reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
My dzisiaj mielismy nieciekawy dzień, Wojtek marudził jak nigdy i płakał co mu sie rzadko zdarza. Okazało sie ze biedaczek ma zatwardzenie i nie moze zrobic kupki , pomogłam mu czopkiem i wszystko wróciło do normy ale koncert był około godziny, okropnośc
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Biedny Wojtuś!!! Buziaczki od Martusi na pocieszenie po ciężkich przeżyciach!
Martusia jest spokojniejsza, więc chyba leki działają. Mam nadzieję, że teraz wyniki będą OK i już nie złapie żadnego badziewia.
Martusia jest spokojniejsza, więc chyba leki działają. Mam nadzieję, że teraz wyniki będą OK i już nie złapie żadnego badziewia.
Sylwia- u nas to samo Identyczna sytuacja - dziś był strasznie marudny i siebie i mnie strasznie mnie wymęczył, nie mogłam się doczekać aż mąż wróci z pracy zresztą problemy z kupka powtarzają sie dość regularnie przy wprowadzaniu czegoś nowego, ostatnio testowaliśmy kaszkę na mleku modyfikowanym i po niej pojawiły się straszne problemy - zatwardzenie na maxa!!! od wczoraj znów kaszka na moim ale już wiem w razie czego - jak nie zdążę ściagnąć albo mnie nie będzie - że taką na modyfikowanym Karolek też zje i wszystko powinno być ok (no może oprócz kupki - ale z tym też można sobie jakoś poradzić )
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Wojtuś też nigdy od zatwardzenia nie płakał, ale zawsze jest ten pierwszy raz, no ale chyba sprawcą tego wszystkiego było nowe danie z gerbera groszek z pietruszka już nigdy mu tego nie dam:-) a jeśli chodzi o kaszki na mleku modyfikowanym to Wojtalkowi bardzo smakują i nie ma potem problemów z kupka tylko ja nie podaję bo nie potrzebujemy dodatkowych przyrostów wagi. Ale jak wróce do pracy to napewno bedę podawać, bo coś bedzie musiał jeść:-)
kakaw
Mama czerwcowa'06 Entuzjast(k)a
Dzięki Sylwia ja akurat miałam dzisiaj kupić ten groszek z pietruszką bo skoro od 5 m-ca no i oczywiście bez marchewki Ale skoro tak to się jeszcze z tym wstrzymamy znalazłam tez dzisiaj szpinak ciekawe jak Sandrusia go przyjmie bo mamusia nie lubi szpinaku a fe ale ponoć bardzo zdrowy
reklama
Podziel się: