reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
hahaha cicha to czasami jak u nas...mloda bawi sie a na mycie przeznacza 20 sek. plus mycie zebow...jak nie dopilnujesz to brudna by wychodzila
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
No tak jak u nas jak sie juz uda zagonić do łazienki.
Moi kapiel uwielbiają (Marysia już też) i tez niedopilnowani mogliby byc brudni po kapieli. Najlepiej kąpiel z pianką, nurkowaniem i myciem ścian (!!!). Ściany koło wanny mam zawsze czyste.
A z brudzeniem się, to dopóki nie zauwazą, to im nie przeszkadza. Raczej nie lubia, jak mają ubranie ubrudzone jedzeniem, a Stas dodatkowo nie lubi mieć np. mokrej koszulki.
A z brudzeniem się, to dopóki nie zauwazą, to im nie przeszkadza. Raczej nie lubia, jak mają ubranie ubrudzone jedzeniem, a Stas dodatkowo nie lubi mieć np. mokrej koszulki.
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Martuni wyskoczyła wysypka na rączkach- pewnie od słońca, bo łapki dość mocno opalone, i wysypka tylko tam, gdzie jest opalone. Dostała wapno, klemastynę, łapki posmarowałyśmy fenistilem, i mam nadzieję, że nie będzie tego bardzo drapać... od jutra obowiązkowo krem z filtrem do przedszkola, obiecała, że będzie się smarować.
Martuś oby szybko zginęło!!! u nas u Bartka cały czas coś na nóżkach ale teraz mam nadzieję że to też od słońca...
Karol raczej nie zwraca uwagi że jest brudny, jak coś mokry to tak- leci się przebrać, a brudny po jedzeniu często bo ma masakryczny odruch wycierania rąk w ubranie (choć chusteczki stawiam mu pod nosem) którego nijak nie możemy zwalczyć...no i z jedzeniem nei ma problemów, sniadania gorzej mu wchodza i gorszy apetyt jak ma zaostrzenie alergii ale na co dzień to potrafi zjeść jak stary chłop ostatnio na topie kalarepki i truskawki - taki zestawik a na obiadzik schabowy, ziemniaczki i kapustka - porcja której tatuś by się nie powstydził
Karol raczej nie zwraca uwagi że jest brudny, jak coś mokry to tak- leci się przebrać, a brudny po jedzeniu często bo ma masakryczny odruch wycierania rąk w ubranie (choć chusteczki stawiam mu pod nosem) którego nijak nie możemy zwalczyć...no i z jedzeniem nei ma problemów, sniadania gorzej mu wchodza i gorszy apetyt jak ma zaostrzenie alergii ale na co dzień to potrafi zjeść jak stary chłop ostatnio na topie kalarepki i truskawki - taki zestawik a na obiadzik schabowy, ziemniaczki i kapustka - porcja której tatuś by się nie powstydził
Ja mam dwa mega brudasy. Ani jednej ani drugiej brud w niczym nie przeszkadza.
Muszę się Wam wytłumaczyć czemu tak rzadko ostatnio tu zaglądam. Byliśmy na działce, dziewczyny bardzo rozrabiają no i Ala. Znowu mamy duże problemy z kaszlem i dusznościami. Tak to jest uśmiechnięta i rozrabia ile się da ale to tylko pozory. no i moje samopoczucie jest bardzo źle. Mam koszmarnego doła i chce mi się płakać. Chrzciny za chyba 3 tygodnie a tu się zaczyna wszystko walić.
Muszę się Wam wytłumaczyć czemu tak rzadko ostatnio tu zaglądam. Byliśmy na działce, dziewczyny bardzo rozrabiają no i Ala. Znowu mamy duże problemy z kaszlem i dusznościami. Tak to jest uśmiechnięta i rozrabia ile się da ale to tylko pozory. no i moje samopoczucie jest bardzo źle. Mam koszmarnego doła i chce mi się płakać. Chrzciny za chyba 3 tygodnie a tu się zaczyna wszystko walić.
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Fredka, co się dzieje! Oby jak najszybciej się poukładało!
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Fredka konbieto-trzymaj sie tam!!!!
u nas mloda przy jedzeniu zawsze prosi o serwetke
u nas mloda przy jedzeniu zawsze prosi o serwetke
Podziel się: