reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
W Rossmannie- lilliputz chyba sie nazywa, czerwone opakowanie ze smokiem. Nivea też ma, ale jest sporo droższy, a jak dla mnie różnicy specjalnej nie ma, może troszkę bardziej miękki- Marcie wszystko jedno, podrażnień nie ma, smok się podoba, więc kupujemy te :-) Mają paczkę jak zwykłe chusteczki nawilżane, i leżą przy nich- u nas zwykle na samym dole i ledwo je widać.

Baśka, ja dawałam tak jak Fusik:tak:
Sylwia, ja kupuję w Rossmanie, ale takie dla dorosłych - chyba niebiesko białe opakowanie.
U nas ze smarkaniem nie ma problemów - obydwoje ładnie dmuchają i nie wciągają. Ale do podcierania już nie mają takiej ochoty:dry:

co za ludzie:szok: ztych naszych dzieciaków

ogladałam ostatnio taki program z psychologiem dzieciecym gdzie była pokazana jasna zależność ze dziecko które w wieku od około 2 lat przesadnie dba o czystość i nie lubi się brudzić 99 na 100 jest niejadkiem;) swiadczy to podobno o nadwrażliwosci sensorycznej ciekawe swoja drogą a syn moich znjomych jest tu przypadkiem jak z tego programu wypisz wymaluj.

Pati- ja myslalam, ze tylko moj taki!!! hahaha moj tez po myje! slowo:p ! i Klaudia -mokre uzywa.

co za ludzie:szok: ztych naszych dzieciaków

ogladałam ostatnio taki program z psychologiem dzieciecym gdzie była pokazana jasna zależność ze dziecko które w wieku od około 2 lat przesadnie dba o czystość i nie lubi się brudzić 99 na 100 jest niejadkiem;) swiadczy to podobno o nadwrażliwosci sensorycznej ciekawe swoja drogą a syn moich znjomych jest tu przypadkiem jak z tego programu wypisz wymaluj.
wypisz wymaluj Daniel :-)

a co do mycia - mój te się myje po :-) i ma swoją gąbkę do zadań specjalnych :-)

reklama
No i wychodzi na to, że faceci to czyścioszki, a my ... :-D;-)
Mój jak nie ma mokrych chusteczek to się drze jak Marta żeby mu przynieść :-D

Ostatnia edycja:
Do góry