reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
ale już się Sylwia pogodzili :-) ale to już jak rodzina, sa ze soba juz 7 lat !!!! ale nie chca na razie ślubu, jak dla mnie to powinni cos postanowić albo wóz albo przewóz, mieszkają u mojej mamy i tak im schodzi zycie bezproduktywnie... i sadze że wlasnie im o to poszło .. Kasia chciałaby juz czegoś więcej a mój brat to taki wieczny kawaler.... jak na razie postanowili kupić mieszkanie lub wynajć więc chyba cel zostal osiągnięty :-)

a u nas Otylka po anginie ropnej, było fatalnie ale już za nami, teraz obserwuje Pawla i mam nadzieję, że nie zlapal

No więc dotarłam wreszcie z Olą do ortopedy. Ma skurczone wiązadło Achillesa. (chyba tak to lekarz nazwała, nie do końca słyszałam bo Ala histeryzowała). Muszę z nią ćwiczyć innego rodzaju chodzenie tzn na piętę, masować stopę itp. Może z czasem uda mi się doprowadzić jej stopy do normalnego stanu. Po za tym co mogło się jeszcze wydarzyć. Znowu chora. kaszle i wychodzi mi to już uszami. W nocy praktycznie nie spi. Jutro znowu do lekarza. Tak dawno tam nie byłyśmy.......

Fredka-no to czeka Was penie dluga droga z nozka Oli..oby zakonczona pelnym sukcesem...

u mlodej stwierdzono egzeme na buzce...dostala masc...wlasnie darla sie w nieboglosy bo ja pieklo...nie wiem jak mocno...ale nie sadze by az tak bardzo skoro masc przeznaczona dla dzieci... Moje dziecko niesty taka panikara jest...na cieple mowi gorace...trzeba dmuchac,chuchac...na poduszkach nosic!!

raczej po tatusiu...ja musze miec goracy obiad,wrzatek do picia...mozna mi sol na rany sypac :) nawet to lubie ;) jak szczypie i piecze... :-D

reklama
Pati, pamiętam jak miałam uczulenie w podstawówce i mama smarowała mi jakąś białą maścą - piekło jak cholera. Darłam się jak głupia ;-)
Fredka a co jest z nóżkami Oli, bo chyba cos przeoczyłam, albo o czymś zapomniałam. I zdrówka!

Do góry