reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

no i okazało się że Daniel ma jakąś wirusówkę :-(
jego koleżanka z przedszkola od środy ma 40 stopni ale już jest lepiej, Daniel w czwartek wieczorem był niewyraźny a w piątek zaczeliśmy z temp 38,
więc sądziłąm że Ula już dzisiaj powinna też dołoączyć do tajemniczego klubu - a jednak na razie się trzyma
przyznam ze jestem dzisiaj wykończona - ale przyszła moja kochana mamusia i trochę mi pomogła przy dzieciakak - bo Daniel strasznie marudny ( no ale zrozumiałe przy chorobie)
Tomek w robocie - ma jakąś kuchnie na szybko do zrobienia więc cały weekend w robocie i przyszły tydzień - więc kiepsko dla mnie bo będę sama

a w piątek Daniel ma mieć bal przebierańców - mam nadzieję że wydobrzeje ...

reklama
A u mnie Stas się rozłozył. Gorączka cały czas do 40oC i strasznie kaszle. Więc poszłam z nim do lekarza, żeby go osłuchać. Ma zapalenie krtani i tchawicy. Obyło sie bez antybiotyku. Ale bidak z niego, bo go ta wysoka teperatura męczy. Leki przeciwgorączkowe zbijają, a potem wraca gorączka. Nie chce jeść. Dziś było tylko sniadanie. Potem zjadł sernik po południu, bo nic innego nie chciał. Na kolację nic i do tego jeszcze wymiotował. Pewnie z gorączki. Jak się nie poprawi to w poniedziałek idziemy do naszej pediarty, no bo dzis był lekarz dyżurny.

Fusik, trzymaj się. Zdrówka dla Danielka. :-)

Zdrowka dzieciaki... u nas chyba tez cos sie kroi...bo mloda ma nos zapchany... a jak juz ma katar to za chwile kaszel gigant...

u nas tez lepiej - Daniel już tak nie gorączuje, Ula nadal zdrowa
tylko ......
z mamusą nie ciekawie czyli ze mną
od kilku dni pobolewał mnie ząb - bo mi rośnie :-) ( zamiast Uli to mamie - rewelacja )
a niestety mam taką dziwną przypadłość ze tworzą mi się tzw. kapturki - czyli narastają na zeby dziąsła , już raz miałam je wycinane ( to tyczy się tylko zębów mądrosći, które nadal mi się do końca nie wybiły i co jaki czas narasta na nie dziąsło)
no i ponownie w okresie karmienia powstał mi stan zapalny ( czyli pod tym kapturkiem zaczynała zbierać mi się ropa) i- od wczoraj !!! , dzisiejsza noc była okropna , prawie nie spałam, rano znalazłam prywatne pogotowie dentystyczne i o 9 rano lekarka wycieła mi kapturek przy prawie znikomy znieczuleniu ( bo karmie cyckiem) - myślałam że "zejdę" z fotela, no ale już po bólu, teraz tylko musi się wygoić ale przy najmniej nie ma tego przeraźliwego bólu, owszem boli jeszcze bo jest wszystko poranione ale to już inaczej:-)

Chłopaki zdróweczka!
Fusik, ale Ci si dzieje... Ja miałam nacinane dziąsło przy ósemce i dało mi to niesamowitą ulgę

reklama
Do góry