reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Duska zdrowa..czyli syt opanowalismy! ale chcialam pojsc do GP tak do kontroli...juz sama nie wiem po co:Dchyba na ploty, bo prywatnie lubie te gin..a z brzuszkiem mnie nie widziala, a kibicowala nam podczas staran:D

Olga- nie daj sie imprezki za pasem;)

oj a mi Ola kaszle od kilku dobrych dni. Chyba zapiszę ją do lekarza. Pierwszy raz tak mi długo kaszle. Martwi mnie, że jest to kaszel odrywający. A te kilka dni to zaraz będzie 2 tygodnie:szok:. A innych objawów nie ma. Daje jej mucosolwan i eurespal i nic nie przechodzi.

Dla wszystkich ZDROWIA!!!!!
Fredka moja mloda ostatnio jak miala kaszel i taki wlasnie odrywajacy to sie ciagnal 3 tyg.....

Olga jednak zagorączkowała. Byliśmy u lekarki i ... nic a nic (węzły, gardło, osłuchowo - wszystko o.k.) hmmm Daliśmy mocz do badania i zobaczymy co wyjdzie

Olga zdrówka!!!!
ja to sobie myślę, że dziewczynki podłapały jakąś bakterię. Ala odpukać, a teraz Ola ma podobne objawy.

reklama
Dziewczyny 3 dniówka odpada, bo już miała, a poza tym lekarka powiedziała, że nic a nic nie wskazuje na 3 dniówkę (zapytałam o nią. Coraz bardziej podejrzewam zęby (czekamy na piątki). Aha i m twierdzi, że jej nieładnie pachnie z buzi...

Do góry