reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Irmaa oj to się wam porobiło. Zdrówka dla smyków i dużo siły dla ciebie
Matek ma paznokcie ok ale rosną mu bardzo szybko. Teraz to tylko pilnuję bo się nauczył sam obcinać. Dzisiaj go złapałam z Magdy szkolnymi nożyczkami:szok:Jak go spytałam co robi to mi powiedział że mu coś przeszkadza i musi obciąć

reklama
Irmaa oj to się wam porobiło. Zdrówka dla smyków i dużo siły dla ciebie
Matek ma paznokcie ok ale rosną mu bardzo szybko. Teraz to tylko pilnuję bo się nauczył sam obcinać. Dzisiaj go złapałam z Magdy szkolnymi nożyczkami:szok:Jak go spytałam co robi to mi powiedział że mu coś przeszkadza i musi obciąć
Irmaa trzymaj sie!!!
u nas to samo z obcinaniem ale na szczęście na razie tylko z cążkami - trzeba je dobrze chować, nożyczkami nie obcinamy i zazwyczaj jakieś leżą pod ręką więc mam nadzieje że nie wpadnie na to żeby nimi obcinać :tak:

U nas znowu panuje tzw grypa żoładkowa, wszystkie dzieci we wsi chore:-D Wojtek ma goraczke ale jakoś się trzyma tzn nie ma innych objawów charakterystycznych dla przebiegu tej choroby

Wojtusiu trzyma kciuki, żeby Cię żadne świństwo nie dopadło, a zwłaszcza teraz gdy jest tak ciepło. Zresztą życzę tego całej Waszej rodzince. A gorączka szybko minie!

Wojtek, trzymaj się chłopie.

My nadal walczymy z tym Wojciaszkowym uczuleniem. Ostatnio było prawie dobrze, ale skończyło mi się Claritine i stwierdziłam, ze zrobię eksperyment i nie będe mu dawać, to zobaczymy jaka będzie skóra. Nie daję mu 5 dni i od wczoraj znów wysypka na nóżkach. :baffled::baffled:
Jutro ide po nową porcję Claritine. Najgorsze, że nadal nie wiem, co to może być. :baffled:

Wojtek, trzymaj się chłopie.

My nadal walczymy z tym Wojciaszkowym uczuleniem. Ostatnio było prawie dobrze, ale skończyło mi się Claritine i stwierdziłam, ze zrobię eksperyment i nie będe mu dawać, to zobaczymy jaka będzie skóra. Nie daję mu 5 dni i od wczoraj znów wysypka na nóżkach. :baffled::baffled:
Jutro ide po nową porcję Claritine. Najgorsze, że nadal nie wiem, co to może być. :baffled:

Mamoot a ja sie własnie zastanawialam ostatnio co u was wyszło z uczuleniem ...
a moze to cos pokarmowego? myslisz że to niemozliwe?

reklama
Baśka, mało prawdopodobne, bo nadal jest przede wszystkim na nogach i na pupie. Poza tym, jak mieliśmy w domu tego wirusa żołądkowego, to Wojtek przez jakiś tydzień był na diecie: bułka z masłem, żółty ser, gotowany kurczak, ryż, marchewka. Mało prawdopodobne, żeby cos z tego uczulało.
Dostaliśmy dziś skierowanie do alergologa.

Do góry