reklama
dziewczyny moja po kompotach dostaje krostek na buzi a herbata podobno szkodzi na laktację ale i tak ją piję bo co mam pić, piję bardzo dużo wody żywca, gazowanego nic,
no i bardzo dużo mleka jem robię sobie kluski na mleku ale po tym nie ma żadnej wysypki czy mimo to może szkodzić
no i bardzo dużo mleka jem robię sobie kluski na mleku ale po tym nie ma żadnej wysypki czy mimo to może szkodzić
aska outada
Mama czerwcowa' 06 Fan(ka)
Beatko to napewno mleko a nie kompot powoduje wysypke. Na Twoim miejscu dalabym sobie spokoj z nabialem i zobaczyla czy po tygodniu bedzie lepiej. U nas tak bylo i jestem na diecie bez nabialu a takze dokarmiam w razie potrzeby bebilonem pepti.
Jesli chodzi o laktacje to swietnie mi sluzy herbatka natal Hipp'a , pije tez duuuuzo wody zywiec ale herbaty normalnej nie dotykam, kofeina dodatkowo pobudza dziecko a tego bym juz nie przezyla ;D
Jesli chodzi o laktacje to swietnie mi sluzy herbatka natal Hipp'a , pije tez duuuuzo wody zywiec ale herbaty normalnej nie dotykam, kofeina dodatkowo pobudza dziecko a tego bym juz nie przezyla ;D
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Ja od dzisiaj po tym co przeczytałam też odstawiłam herbatę. Od porodu to był mój ulubiony napój, pewnie dlatego że zrobiły mi ją położne zaraz po porodzie i od tamtej pory piłam po kilka dziennie. :
Miałam też mocne postanowienie sprawdzenia czy czasem mój maluch nie pręży się po glutenie, no ale ciasteczka zwyciężyły ;D dowiem się tego kiedy indziej ;D
ELL z jakich owoców robisz kompoty ?
Miałam też mocne postanowienie sprawdzenia czy czasem mój maluch nie pręży się po glutenie, no ale ciasteczka zwyciężyły ;D dowiem się tego kiedy indziej ;D
ELL z jakich owoców robisz kompoty ?
właśnie jak odstawiłam kompot to krostki zniknęły a mleko nadal spożywam codziennie i nie ma żadnej wysypkiaska outada pisze:Beatko to napewno mleko a nie kompot powoduje wysypke. Na Twoim miejscu dalabym sobie spokoj z nabialem i zobaczyla czy po tygodniu bedzie lepiej. U nas tak bylo i jestem na diecie bez nabialu a takze dokarmiam w razie potrzeby bebilonem pepti.
laski to kurna trzeba by było nic nie jeść - A przeciez do dziecka ida w mleku wotaminy które MUSIMY dostarczac do organizmu bo takiego zapasu w naszych ciałkach nie ma. Nie dajmy się zwariowac. lekkostrawnie i wszytskiego po trochu. Co do nabiału to faktycznie przy kolkach lepiej go ograniczać ale BEZ PRZESADY!!!
reklama
Podziel się: