reklama
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
No i wszystko jasne- Martusia ma początki zapalenia uszka :-( dobrze że badziewie jeszcze nie zdążyło się rozwinąć porządnie. Dostaje antybiotyk, mam nadzieję, że pomoże, bo bidulka się męczy, w dzień jeszcze jest w miarę spokojna, ale w nocy co chwilę pobudka z krzykiem. No i na razie nie korzystamy z ładnej pogody, tylko siedzimy w domku.
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Życzymy zdrówka Martusi!!!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kochana Martusiu zyczymy Ci z Noemi duzo zdrowko i zeby bolalo jak najmniej....
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Martusiu zdrowiej szybciutko też przechodzilismy to okropieństwo jak Wojtek miał zaledwie 9 dni .
Dużo duzo zdrowka buziaki
Dużo duzo zdrowka buziaki
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Dziękujemy, kochane cioteczki :-)
Dziś noc już troszkę lepsza, Martusia spała spokojniej, mniej się budziła, co nie zmienia faktu, że musiała znów spać z nami po pierwszym przebudzeniu, nie mogła zasnąć bez przytulenia. Już się odzwyczailiśmy od lokatora w łóżku więc wysypiam się ostatnio średnio, no i po każdej pobudce utulać musi mamusia, która rano wstaje :sick: A antybiotyk jej smakuje więc nie ma problemu z podaniem :-)
Dziś noc już troszkę lepsza, Martusia spała spokojniej, mniej się budziła, co nie zmienia faktu, że musiała znów spać z nami po pierwszym przebudzeniu, nie mogła zasnąć bez przytulenia. Już się odzwyczailiśmy od lokatora w łóżku więc wysypiam się ostatnio średnio, no i po każdej pobudce utulać musi mamusia, która rano wstaje :sick: A antybiotyk jej smakuje więc nie ma problemu z podaniem :-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Dzielna dziewczynka z Martusi!!!
reklama
Podziel się: