reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze majowe dzieciątka ( poród, szpital, pobyt w domku)

reklama
Jeśli zajdę w ciąże po raz trzeci to na pewno będę znowu rodzić naturalnie i bez żadnych znieczuleń. Jakoś nie czuję takiej potrzeby. Normalnie zapominam już jak to bolało... :-)

ja też będę rodzić naturalnie, znieczulenie (dolargan) miałam choć chyba niewiele dało... ale też już zapominam, czasem mam taki "przebłysk" jakiegoś nieprzyjemnego wspomnienia, ale to chwilowe

włąsnie moja koleżanka z porodówki też miała ZZO i też ja bolało :( ale móiwła ze sama świadomosć ze masz powoduje ze cię mniej boli

moje nastepne dziecko urodzi sie w 4godziny (w koncu drugi porod szybszy :))) przy niebolesnych skurczach i po delikatnym parciem, a do tego glowa w dol :)
to bedzie bulka z maslem of kors
no i zadnych naciec tudziez hemoroidow :)

tylko ciagle sie nie moge zdecydowac czy chce bliznieta dwujajowe czy potem jeszcze trzecia dzdzie dorobic ;)
ale podobno blizniaki to przeyebaane ;) za nic sie nie da ani wyspac ani odpoczac....ale jakiez urocze ;)

reklama
agata, poród jak z bajki ;-)
a bliźniaki na pewno są uroze - też mi się marzyły kiedyś - ale jak urodziłam córcię, to całe szczęście że jest jedna :tak:

Do góry