reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze "inne" dzieci... ;)

Imana, no ja dlatego właśnie tez myślałam o maine coon. One są boskie! A Twoja Fiest jest cudowna, bardzo fajne umaszczenie. Chyba jet dość spora jak na kotkę nie? Naprawdę świetna!

A tutaj filmik mojej znajomej. Biały owczarek szwajcarski bawi się z kocurkiem maine coon :)

reklama
świetny filmik:) moja Fiestunia jeszcze roście ale póki co waży 6 kilo także całkiem konkretnie:)

A ja przedstawiam wam moją świnkę Roki. Na forum.jpg Kupiłam ją przed wigilią jako prezent dla siebie hehe
To jest bardzo specyficzna świnka która ma ksenofobiczne podejście do ludzi. W ciągu dnia nie lubi się przytulać i miziać, za to bardzo ceni sobie wolność. Ostatnio stwierdziłam, że ma bardzo zawzięty charakter i jakby była człowiekiem to do wszystkiego dążyłaby po trupach do celu. Mam parę filmików z Roki w roli głównej, ale pokaże wam mój ulubiony:-) Przywołanie świnki. - YouTube

Załączniki

• Na forum.jpg
    Na forum.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 91
hehe, Kamcia co to za dźwięk na który przybiega świnka?:)) Piękny prezent zrobiłaś sobie na święta:)

ojeju jaki zajebiaszczy wątke- dopiero zobaczyłam!!! super
no i na wstępie- nie jestem wielkim fanem psów- ale bosmaknkowe owczarki- kurde no zachwycilam sie szczerze!! piekna rasa!

widze ze kotomam tutaj cala ferajna:p
Ja to jestem kotolub do netejpotęgi- uwielbiam wszytkie rasy i nierasy:) szylkretowa mein conka - boska a i rudzieelc cudasny, te male kocie okruszki takie do schrupania och i ach :) no to ja przedstawiam swoja królową:
pip.jpgpip2.jpgpip3.jpgpip4.jpgpip5.jpg
Jej Wysokość wabi się PIPKA i kiedyś wyglądala jak mały wypłosz ...obecnie jest iscie królewską pięknościa:p

Załączniki

• pip.jpg
    pip.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 119
  • pip2.jpg
    pip2.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 90
  • pip3.jpg
    pip3.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 87
  • pip4.jpg
    pip4.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 95
  • pip5.jpg
    pip5.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 91
Świetne zwierzęta! :) U nas w domu też ich pełno. Mamy 6 kotów. Na zdjęciu poniżej przygarnięta kotka Basia z córcią trikolorką Betty (w sumie ma troje kociąt i wszystkie zostały u nas).

i_love_my_mom_by_asik88-d57x15o.jpg

Tutaj mama Basia, synek Freddie i córeczki Betty oraz Marysia:

profile_650_1177196.jpg

Załączniki

• i_love_my_mom_by_asik88-d57x15o.jpg
    i_love_my_mom_by_asik88-d57x15o.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 83
  • profile_650_1177196.jpg
    profile_650_1177196.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Die perle fajna czarna kicia - wygląda na taką zadziorę co? No a imię:-) Czemu takie, ma jakiś ukryty sens? Ale zajebiście fajne ;) Totalnie inne...

Joanna153 Basia z Betty na pierwszym zdjęciu urocze :) A masz jeszcze jakieś inne zwierzątka, czy tylko koty?

Rzeczywiście sporo kaciar tutaj. W sumie to chyba psy są bardziej popularnymi zwierzętami domowymi. Ale się poskładało fajnie :)

Do góry