reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

A ja właśnie 2 dni temu ścięłam na krótko i z lekka rozjaśniłam, bo tak mi sciemniały, że patrzeć nie mogłam..kitek też mi zbrzydł na maxa, a przy dziecku ciągle musiałam w związanych i ciągle splątane:baffled: teraz się przyzwyczajam do nowego wyglądu;-)​

reklama
Dormark, ale Ci zazdroszczę własnego salonu, i tych wszystkich kuracji które możesz sobie dawkować do woli. Było nie było w takich salonach zostawia się fortunę:no:
Co do włosów, z Szymem zaczęły mi wypadać po 4m-cach i bardzo wyłysiałam, zrobiły mi się zakola:no: Teraz jeszcze spoko, na razie mam długie włosy ale jak zaczną wypadać to ścinam:tak:

Dam zdjęcie na zamknięty - tylko najpierw musi mój m mi je zrobić;-)
labamba - mi z lekka wypadały właśnie:baffled: a tak pięknie było w ciąży...

Moje włosy po ciąży to jakby podwoiły swój rozmiar:tak: Kurczę może to one tyle ważą?:-D A ja się katuję dietą:confused:

Lambada co do salonu to tak jak z szewcem co bez butow chodzi , lae fakt ze jak juz sie upre to wszystko mam zrobione no i fortuna zostaje w kieszeni.

reklama
Do góry