reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze hobby, ćwiczenia, diety - wszystko dla nas

Tak najlepiej zaczac wczesna jesienia bo po laserze nie wolno wystawiac sie na slonce , niektore osby robia latem tylko uwarzaja .Ja osobiscie zaczelam w sierpniu.

reklama
;-) ;-)

wróć do rudego !!!!
jasne że wróciłam :-D miesiac po zrobieniu załączonego zdjęcia znów byłam ruda i nadal jestem :tak:

ale tez marza mi ise wlasnie takie rudziste włosy - ale ja mam mocno niebieskie oczka i truszkę by się to gryzło - tak przynajmiej fryzjerka mi powiedziała - ale może kiedyś na starość sie odważe hahahaha :D wtedy już mi nic nie zaszkodzi :D

ja mam mocno niebiesko-zielone (tzn jak sie dopowiednio ubiore są mocno niebeiskie albo mocno zielone
i jestem ruda i wcale to sie nie gryzie

Jolcia ja tam aksamitnej skóry nie mam a sie na rudzielca robie od hoho ... i tez wlosy same w sobie mam bardzo cienkie
co ci moge poradzić to nie farbuj włosów farbami dostępnymi w sklepach :no:
naprawde warto zainwestowac w b.dobrego fryzjera.
farbuje się od 8 lat a od 5 jestem wierna mojemu fryzjerowi - wczesniej kupowałam w sklepie...terazmam włosy miękkie i lśniące a wcześniej wyglądalam jak mop do podłogi

edit:

znalazłam fote z 4 miesiąca ciąży i co ... byłam brunetką :szok:
zrdadziłam mą rudość ale to chyba był jednorazowy akt :p
Zobacz załącznik 225893

roxeen, zazdroszczę figurki :) ogólnie bardzo ładna dziewczyna z Ciebie

właśnie siedzę z maseczką na twarzy i zastanawiam się nad kolorkiem na włosy :D mam zamiar zaszaleć i zmienić się w brunetkę :D
Mi sie dzis snil fryzjer. I farbowal mi wlosy. To chyba jakis znak.

Jolcia, mi sie tez zawsze rude podobaly. :tak:

Mi sie marzy jakas radykalna zmiana. Dlugie wlosy mam od zawsze. Kiedys moja mama popelnila mi zbrodnie na wlosach i obciela krotko. Ryczalam kilka dni. A teraz sie przymierzam do grzywki. W czerwcu ide do swojej fryzjerki, niech szaleje. Koloru nie kladlam od dwoch lat, bo sie do ciazy szykowalam. Najwyzszy czas.

Do dziwczyn ktore chca usnac wlosy laser spytajcie sie jakim laser jest w salonie bo nie wszystkie sa dobre wiele kosmetyczek uzywa tanich aparatow z chin i one napewno nie usuna a jak usuna to odrosna.

Dormark, pytanie do Ciebie jako do najbardziej doświadczonej: CO O TYM SĄDZISZ? Poland-Israel Business Club - Produkty pielęgnacyjne - Selectif Pro - Profesjonalny przyrząd do usuwania owłosienia za pomocą ultradźwięków
Może warto poszukać miejsca w ktorym ultradzwiękami załatwiają sprawę?
Tak utradzwiek daje super efekt wiec jak najbardziej tak.
Wlasnie teraz rozmawialam z moja tesciowa kosmetyczka od 25 lat i pracuje na technice laser i mowila mi , ze lepiej nie kozystac z tego urzadzenia , bo trzeba byc pardzo dokladnym nSWIE^LIC KAZDY WLOS Z OSOBNA WIEC PRACOCHLONNE I WLOSY ODRASTAJA .Wiec jednak lepiej ipl.

Ostatnia edycja:
Dzisiaj uda mi się chyba nadrobić wszystkie wątki :-)
Roxeen, piękna piękna kobieta z Ciebie :-)

Też przeszłam wszystkie kolory włosów. Nie polecam czarnych, bo są po nich okropnie widoczne odrosty a i później tego cholerstwa ciężko się pozbyć, bo żaden dobry fryzjer nie ściągnie koloru z włosów, bo włosy by się spaliły.
Póki co nie szaleję z kolorami, ale męczę się cały czas z zapuszczaniem. Moywatory:
- sama chcę zobaczyć, jak będę wyglądała
- M lubi długie włosy (małżeństwo metali, z tym że ja już zdziadziałam i wolę jednak szpilki zamiast glanów :-D)
- są praktyczne w lecie - umyć wieczorem, rano w kucyk i tyle
- wygodniejsze przy dziecku
Demotywatory:
- mam ich dość! :-D

Tak więc zapuszczę, a potem ściacham się na krótko, M też (taki mały szantażyk stosuje wobec mnie, że jak ja się obetnę, to on też, bo wie, że nie pozwolę mu się ściąć ;-)). Jak rodzinnie to rodzinnie :-D

a ja mam długie aktualnie i powiem Ci tak:

• dużo mycia
  • dużo suszenia
  • kupe czasu na to tzreba
  • a jak zaśniesz z mokrymi to rano idź i nie wracaj
  • kucyk b. szybko się nudzi
  • przeszkadzają dziecku

wybieram się do fryzjera ale nie mogę dojść:baffled:

reklama
a ja mam długie aktualnie i powiem Ci tak:

• dużo mycia
  • dużo suszenia
  • kupe czasu na to tzreba
  • a jak zaśniesz z mokrymi to rano idź i nie wracaj
  • kucyk b. szybko się nudzi
  • przeszkadzają dziecku

wybieram się do fryzjera ale nie mogę dojść:baffled:
Dodałabym jeszcze do tego:
-straszne plątanie się włosów podczas mycia lub wycierania ręcznikiem, co daje straszne męki przy rozczesywaniu ;-)
-wszelakie szampony i odżywki bardzo szybko się kończą
-jak dziecko będzie starsze, to będzie miało za co ciągnąć :-p
-nawet ekspresowo szybko się nudzą... zwłaszcza, gdy trzeba 10 razy dziennie poprawiać.

Też się teraz obcięłam i pierwsze wrażenie...
-jaka głowa lżejsza :-D
-jak się fajnie myje włosy
-jak szybko się suszą

Do góry