reklama
jasne że wróciłam miesiac po zrobieniu załączonego zdjęcia znów byłam ruda i nadal jestem;-) ;-)
wróć do rudego !!!!
ale tez marza mi ise wlasnie takie rudziste włosy - ale ja mam mocno niebieskie oczka i truszkę by się to gryzło - tak przynajmiej fryzjerka mi powiedziała - ale może kiedyś na starość sie odważe hahahaha wtedy już mi nic nie zaszkodzi
ja mam mocno niebiesko-zielone (tzn jak sie dopowiednio ubiore są mocno niebeiskie albo mocno zielone
i jestem ruda i wcale to sie nie gryzie
agniecha83
Fanka BB :)
Jolcia ja tam aksamitnej skóry nie mam a sie na rudzielca robie od hoho ... i tez wlosy same w sobie mam bardzo cienkie
co ci moge poradzić to nie farbuj włosów farbami dostępnymi w sklepach
naprawde warto zainwestowac w b.dobrego fryzjera.
farbuje się od 8 lat a od 5 jestem wierna mojemu fryzjerowi - wczesniej kupowałam w sklepie...terazmam włosy miękkie i lśniące a wcześniej wyglądalam jak mop do podłogi
edit:
znalazłam fote z 4 miesiąca ciąży i co ... byłam brunetką
zrdadziłam mą rudość ale to chyba był jednorazowy akt
Zobacz załącznik 225893
roxeen, zazdroszczę figurki ogólnie bardzo ładna dziewczyna z Ciebie
macy
Mi sie dzis snil fryzjer. I farbowal mi wlosy. To chyba jakis znak.właśnie siedzę z maseczką na twarzy i zastanawiam się nad kolorkiem na włosy mam zamiar zaszaleć i zmienić się w brunetkę
Jolcia, mi sie tez zawsze rude podobaly.
Mi sie marzy jakas radykalna zmiana. Dlugie wlosy mam od zawsze. Kiedys moja mama popelnila mi zbrodnie na wlosach i obciela krotko. Ryczalam kilka dni. A teraz sie przymierzam do grzywki. W czerwcu ide do swojej fryzjerki, niech szaleje. Koloru nie kladlam od dwoch lat, bo sie do ciazy szykowalam. Najwyzszy czas.
Pumpkin
Dormark, pytanie do Ciebie jako do najbardziej doświadczonej: CO O TYM SĄDZISZ? Poland-Israel Business Club - Produkty pielęgnacyjne - Selectif Pro - Profesjonalny przyrząd do usuwania owłosienia za pomocą ultradźwięków
Może warto poszukać miejsca w ktorym ultradzwiękami załatwiają sprawę?
Tak utradzwiek daje super efekt wiec jak najbardziej tak.Dormark, pytanie do Ciebie jako do najbardziej doświadczonej: CO O TYM SĄDZISZ? Poland-Israel Business Club - Produkty pielęgnacyjne - Selectif Pro - Profesjonalny przyrząd do usuwania owłosienia za pomocą ultradźwięków
Wlasnie teraz rozmawialam z moja tesciowa kosmetyczka od 25 lat i pracuje na technice laser i mowila mi , ze lepiej nie kozystac z tego urzadzenia , bo trzeba byc pardzo dokladnym nSWIE^LIC KAZDY WLOS Z OSOBNA WIEC PRACOCHLONNE I WLOSY ODRASTAJA .Wiec jednak lepiej ipl.
Ostatnia edycja:
Pasibrzuch
Dzisiaj uda mi się chyba nadrobić wszystkie wątki :-)
Roxeen, piękna piękna kobieta z Ciebie :-)
Też przeszłam wszystkie kolory włosów. Nie polecam czarnych, bo są po nich okropnie widoczne odrosty a i później tego cholerstwa ciężko się pozbyć, bo żaden dobry fryzjer nie ściągnie koloru z włosów, bo włosy by się spaliły.
Póki co nie szaleję z kolorami, ale męczę się cały czas z zapuszczaniem. Moywatory:
- sama chcę zobaczyć, jak będę wyglądała
- M lubi długie włosy (małżeństwo metali, z tym że ja już zdziadziałam i wolę jednak szpilki zamiast glanów )
- są praktyczne w lecie - umyć wieczorem, rano w kucyk i tyle
- wygodniejsze przy dziecku
Demotywatory:
- mam ich dość!
Tak więc zapuszczę, a potem ściacham się na krótko, M też (taki mały szantażyk stosuje wobec mnie, że jak ja się obetnę, to on też, bo wie, że nie pozwolę mu się ściąć ;-)). Jak rodzinnie to rodzinnie
Roxeen, piękna piękna kobieta z Ciebie :-)
Też przeszłam wszystkie kolory włosów. Nie polecam czarnych, bo są po nich okropnie widoczne odrosty a i później tego cholerstwa ciężko się pozbyć, bo żaden dobry fryzjer nie ściągnie koloru z włosów, bo włosy by się spaliły.
Póki co nie szaleję z kolorami, ale męczę się cały czas z zapuszczaniem. Moywatory:
- sama chcę zobaczyć, jak będę wyglądała
- M lubi długie włosy (małżeństwo metali, z tym że ja już zdziadziałam i wolę jednak szpilki zamiast glanów )
- są praktyczne w lecie - umyć wieczorem, rano w kucyk i tyle
- wygodniejsze przy dziecku
Demotywatory:
- mam ich dość!
Tak więc zapuszczę, a potem ściacham się na krótko, M też (taki mały szantażyk stosuje wobec mnie, że jak ja się obetnę, to on też, bo wie, że nie pozwolę mu się ściąć ;-)). Jak rodzinnie to rodzinnie
nadineczka
a ja mam długie aktualnie i powiem Ci tak:
wybieram się do fryzjera ale nie mogę dojść
- dużo mycia
- dużo suszenia
- kupe czasu na to tzreba
- a jak zaśniesz z mokrymi to rano idź i nie wracaj
- kucyk b. szybko się nudzi
- przeszkadzają dziecku
reklama
Kubiaczka
Dodałabym jeszcze do tego:a ja mam długie aktualnie i powiem Ci tak:
- dużo mycia
- dużo suszenia
- kupe czasu na to tzreba
- a jak zaśniesz z mokrymi to rano idź i nie wracaj
- kucyk b. szybko się nudzi
- przeszkadzają dziecku
-straszne plątanie się włosów podczas mycia lub wycierania ręcznikiem, co daje straszne męki przy rozczesywaniu ;-)
-wszelakie szampony i odżywki bardzo szybko się kończą
-jak dziecko będzie starsze, to będzie miało za co ciągnąć
-nawet ekspresowo szybko się nudzą... zwłaszcza, gdy trzeba 10 razy dziennie poprawiać.
Też się teraz obcięłam i pierwsze wrażenie...
-jaka głowa lżejsza
-jak się fajnie myje włosy
-jak szybko się suszą
Podziel się: