reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

Śliczne dzieciaczki :-)
Jola, moja Oliwka gadała do Twojej Liwii, jak puściłam filmik :-DA odpowiadała jej dokładnie to samo :-D

reklama
Natalka biedna kochana szpitalna.. oby już tam nie wracać

Dżoana wymiata!! i odkurzacza inteligentnego zazdroszczę

jankesowa – jaki Gracjan ma profil!! Śliczny jest mój faworyt kwietniowy!!

Laski - jak wstawiacie filmy?? Moja Milka co prawda tylu żeczy nie umie ale za to pięknie klaszcze dziobem :-)

Ostatnia edycja:
Slicznie tańczy Liwcia :)

teraz troche od nas :) zgrałam fotki z aparatu to wrzucam :)

PB159443.jpgPB259523.jpg
PB299536.jpgPB299532.jpgPB299567.jpg
PB179468.jpgPB179470.jpg
PB189475.jpgPB229479.jpg
PB249512.jpg

i ciąg dalszy :)

jak sie dostać do tego Taty??
PC019576.jpgPC019580.jpg

to co dzisiaj na obiad gotujemy :)
PC029589.jpgPC029601.jpg

pranie powieszone to terazz ja się tu lokuję :)
PC029606.jpgPC029607.jpgPC029611.jpg

stoję sam !!!! :)
PC029614.jpgPC029615.jpgPC029622.jpg

EDIT:

Nadia słodzinka taka :)

Nadunia jakie ma piękne oczy... cudo!!

A Adi wymiata!! I coraz więcej dzieci widzę do chodzenia się garnie..a ile ma zabawek :szok: myślałam, że Mila ma dużo ale zmieniam zdanie..

Adi super. :-)
ja zauważyłam od jakiegoś czasu że Adi jest do przodu od Asi o jakies 3-4 tyg. to jeszcze pewnie Asia w tym roku będzie stać.

Ludzieeee kiedy te dzieci się porodziły napewno w kwietniu????!!!!!!!! :) Adi SUPER!!!!! wogóle wszystkie maluszki słodziaczki :)my jakoś dawno zdjęć nie robiliśmy trza nadrobić będzie

a to z przed
paru tygodni mój brudasek chrupkowy :) a nosek marchewkowy...mamy narazie zakaz marchewki w dużych ilościach :o bo już wyłazi mu ten kolorek na buziaku

reklama
Do góry