reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze fotki :)

Śliczne dzieciaczki :-)
Jola, moja Oliwka gadała do Twojej Liwii, jak puściłam filmik :-DA odpowiadała jej dokładnie to samo :-D

reklama
Natalka biedna kochana szpitalna.. oby już tam nie wracać

Dżoana wymiata!! i odkurzacza inteligentnego zazdroszczę

jankesowa – jaki Gracjan ma profil!! Śliczny jest mój faworyt kwietniowy!!

Laski - jak wstawiacie filmy?? Moja Milka co prawda tylu żeczy nie umie ale za to pięknie klaszcze dziobem :-)

Ostatnia edycja:
Slicznie tańczy Liwcia :)

teraz troche od nas :) zgrałam fotki z aparatu to wrzucam :)

PB159443.jpgPB259523.jpg
PB299536.jpgPB299532.jpgPB299567.jpg
PB179468.jpgPB179470.jpg
PB189475.jpgPB229479.jpg
PB249512.jpg

i ciąg dalszy :)

jak sie dostać do tego Taty??
PC019576.jpgPC019580.jpg

to co dzisiaj na obiad gotujemy :)
PC029589.jpgPC029601.jpg

pranie powieszone to terazz ja się tu lokuję :)
PC029606.jpgPC029607.jpgPC029611.jpg

stoję sam !!!! :)
PC029614.jpgPC029615.jpgPC029622.jpg

EDIT:

Nadia słodzinka taka :)

Nadunia jakie ma piękne oczy... cudo!!

A Adi wymiata!! I coraz więcej dzieci widzę do chodzenia się garnie..a ile ma zabawek :szok: myślałam, że Mila ma dużo ale zmieniam zdanie..

Adi super. :-)
ja zauważyłam od jakiegoś czasu że Adi jest do przodu od Asi o jakies 3-4 tyg. to jeszcze pewnie Asia w tym roku będzie stać.

Ludzieeee kiedy te dzieci się porodziły napewno w kwietniu????!!!!!!!! :) Adi SUPER!!!!! wogóle wszystkie maluszki słodziaczki :)my jakoś dawno zdjęć nie robiliśmy trza nadrobić będzie

a to z przed
paru tygodni mój brudasek chrupkowy :) a nosek marchewkowy...mamy narazie zakaz marchewki w dużych ilościach :o bo już wyłazi mu ten kolorek na buziaku

reklama
Do góry