reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

aenye ty syreno jedna, nad morzem wychowana i plywac nie lubi??? i zimnej wody??? Szok. Naprawde. Szok.

Ja nie lubie SAMA na basen isc, bo stoje w miejscu :-D nie plywam bo nie lubie plywac, ale z dziecmi i wszelakie aquaparki uwielbiam, zawsze bawie sie jak dziecko :-D a te w tych cieplych klrajach to sa wogole megasne, superasne :-D:-D
Lubie tez te parki rozrywki z tymi wszystkimi kolejkami gorskimi co dogory nogami cie wioza i wogole adrenaline :-D ale ktos musi mnie popchanac, sama nie wejde, ale potem sie zachwycam.
Tyle o mnie.

Upss znowu nie ten temat ;-):-D:-):laugh2:

reklama
jeszcze trochę nas :)

PA188842.jpgPA188848.jpgPA188876.jpg
PA198995.jpgPA209042.jpg
ubrany.jpgpralka.jpg

sliczny Adi :-) a fota z pralka boska! moj tez uwielbia sie patrzec, jak to sie kreci :-) super!

asiunia,
nom, nie lubie plywac i koniec. a za dzieciaka to by mnie w zyciu nie wyjeli z wody, od rana do nocy bym siedziala, szczekajac zebami nawet. za to parki rozrywki i rollercoastery to uwielbiammmmmmmmm!!!!! UWIELBIAM :-D

sliczny Adi :-) a fota z pralka boska! moj tez uwielbia sie patrzec, jak to sie kreci :-) super!

asiunia,
nom, nie lubie plywac i koniec. a za dzieciaka to by mnie w zyciu nie wyjeli z wody, od rana do nocy bym siedziala, szczekajac zebami nawet. za to parki rozrywki i rollercoastery to uwielbiammmmmmmmm!!!!! UWIELBIAM :-D

tak Adi cudny :-)
aenye- moja mama ma taka teorie że w dzieciństwie zjadła za duzo lodów i teraz nie lubi zjadła swoje w życiu już to może Ty masz tak z pływaniem???
a na basen chce mi się bardzo bo mi się w domu nudzi a i ćwiczę nurkowanie z małą w wanience narazie wylewam 2 kubki wody na głowę. jest ok.

coś tu cisza, więc trza rozruszać towarzycho:)
najpierw zdziwko nr 1:-)
P1020666.jpg
tu jestem taka śliczna w tej misce, prawda?P1020668.jpg
z kumplem zawsze raźniej:)P1020661.jpg
i takie tam;)P1020665.jpgP1020670.jpg

reklama
Do góry