reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

reklama
baby cudny jest Adrainek a ten fryz boski!!!!
a to my na basenie na mnie nie patrzeć 100_0356.jpg100_0357.jpg100_0358.jpg100_0359.jpg100_0360.jpg100_0361.jpg100_0362.jpg100_0363.jpg100_0364.jpg

Nati ciężko Cie poznać w tym czepku, one są takie nietwarzowe :crazy: nie lubię się tak ludziom pokazywać :baffled: ale Asiunia śliczniutka jak zwykle i jaka wesoła :)

my też na basenie musieliśmy mieć niestety, ale jakoś do naszego aquaparku nie poszłabym z młodziakiem... niezbyt dobre opinie o nim krążą... więc wolę na lepszy basen z okropnym czepkiem;-)

moje dziecko wlaśnie spadło z łóżka, Nie ma KAroli to poszłyśmy z rana do niej żeby mąż mógł spać, położyłam na ją na łóżku Karolci a sama poszłam do kuchni, wracam a ona siedzi za łóżkiem na podłodze i nawet nie pisnęła. tylko że karolcia ma niskie łóżko maź 20cm.

Nati to chyba bardziej zeszła niż spadła pewnie :) dobrze, że wszystko ok :) Ja nie mogę Adiego samego zostawiać, bo zaraz gdzieś lezie, obieżyświat z niego jest niezły :-D

reklama
super, nati, zazdroszcze, ze ci sie chce.. ja jak pomysle o basenie to mam ciarki, a moi chlopcy wprost uwielbiaja. a chodze znimi 2 razy w roku :p nienawidze zimnej wody (30st to dla mnie zimna), nie lubie plywac, itp, itd. moi chlopcy mieli premiere w turcji jak mieli 4 mies i tak codziennie kilka razy, a Felek nie.. bedzie mial roczek. i trudno :-)

andariel
, fajnie :-) jaka minka slodka na 1 zdjeciu :-)

Do góry