reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

reklama
A ja mogę godzinami leżeć na słoneczku, potem jak bambo wyglądam:-D jedynie twarz mi czasem zjara że przez jeden dzień łaże z czerwonymi podkówkami

marma pięknie wyglądasz:tak:

marma piekne zdjecie :)
aenye laska ile Ty masz lat? sliczna mloda buzia o reszcie nie wspomne..
chyba musze zmolestowac meza zeby mi zrobil w koncu jakies zdjecie..z poprzedniej ciazy cala dokumentacja a teraz niiiic

Aenye - Ty tak młodziutko wyglądasz! Zupełnie jak nie mama dwóch synów! I w ciązy z 3-cim!!!

Marma - ślicznie wyglądasz!

Dzięki dziewczyny Wasze maleństwa tez są cudowne (z wyglądu ) ale Wy jeszcze o tym nie wiecie, bo że są cudowne w ogóle to jasna sprawa :-)
Trzymajcie się ciotki zmykamy karmić

reklama
Do góry