reklama
Kochane jak te nasze bable cudnie rosną, serce sie raduje. Podziwiam wszytskie
Bachucha rewelacja zabawy z knigą i balonami
Eywa śliucznie na chrzcie a jaki torcik pycha bucikowy, ja miałam bobaska pod pierzynką i to na dwóch tortach
Dranissimo wreszcie cykasz foty, nadrabiaj KOchana nadrabiaj
a teraz my: a z kościołka będą później jak dostane od naszego fotografa.
Bachucha rewelacja zabawy z knigą i balonami
Eywa śliucznie na chrzcie a jaki torcik pycha bucikowy, ja miałam bobaska pod pierzynką i to na dwóch tortach
Dranissimo wreszcie cykasz foty, nadrabiaj KOchana nadrabiaj
a teraz my: a z kościołka będą później jak dostane od naszego fotografa.
U
użytkownik 838
Gość
Wow, ale fajne zdjatka ;-)
bachucha fajny smyk! :-)
beata, wlasnie takie zdjatka lubie, gdzies w plenerze, naturalne i.. z ktoryms z rodzicow, zwlaszcza z tata sa wyjatkowe, bo ze mama sie zajmuje to chyba naturalne, a tatusiowie to roznie z tym bywa i dlatego te sa takie fajne :-)
herbtita Mala jest swietna! I ten torcik.... mmmmmniam mniam!
bachucha fajny smyk! :-)
beata, wlasnie takie zdjatka lubie, gdzies w plenerze, naturalne i.. z ktoryms z rodzicow, zwlaszcza z tata sa wyjatkowe, bo ze mama sie zajmuje to chyba naturalne, a tatusiowie to roznie z tym bywa i dlatego te sa takie fajne :-)
herbtita Mala jest swietna! I ten torcik.... mmmmmniam mniam!
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
beata-ale musiało być wesoło!!!
herbatita- wydziergane cudeńko,szacun dla Twojej Mamusi!!!Torcik wygląda smakowicie,nawet z golaskiem;-)
herbatita- wydziergane cudeńko,szacun dla Twojej Mamusi!!!Torcik wygląda smakowicie,nawet z golaskiem;-)
Bachucha
Adaś dostał żółwia - trochę przez przypadek, bo maja Mama chciała go przetrzymać na później jak będzie starszy - jednakże Adaś zapalał do niego miłością wielką i teraz jest jedną z najbardziej miętoszonych, ściskanych i oblizywanych zabawek :-)
(wyprałam go rzecz jasna i wyjęłam ze środka piszczadło )
wieczór:
ranek :mrgreen:
(wyprałam go rzecz jasna i wyjęłam ze środka piszczadło )
wieczór:
ranek :mrgreen:
Sunshine_Baby
reklama
Podziel się: