reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

ducha, niby nosze ze soba aparat, ale czesto jakos tak albo nie ma jak, albo zapominam, no i tak wychodzi... a telefonem to kiepska jakosc... Poza tym, maz nie lubi pstrykac zdjec, a nie chce mi sie go prosic za kazdym razem, a jak sama robie to tylko Mala jest na zdjeciu i kazde zdjecie prawie takie same... :/
My do tej pory nie mamy zdjecia we trojke!!!! :no:

reklama
ani my, tzn podobno mamy u rodzinki w aparacie ale jeszcze ich nie widziałam, to tak jakbyśmy nie mieli :), a M. tez nie bardzo z robieniem fot, więc na większości Tymek sam.

100_5319.jpg
100_5320.jpg
100_5329.jpg

Aneczka sliczna Milcia i cala reszta druzyny,swietne zdjecia ,jestem maniaczka ogladania.U nsa z robieniem gorzej nie ma w rodzinie fotografa zapalenca,jest 5 ksiazek dla samoukow obslugi lustrzanek i nic ,efekt ;ja mam czaseeem sama ciulowe zdjecie z mala( kazdy wyprysk mi widac-kochany malz wrr) a on ma wiecej!!! a do aparatu on tez sie nie rwie ,musze mu na szyi zawiesic to laskawie wezmie:)

reklama
moj małż lubi tylko właściwie ustawione zdjęcia z czego ja z kolei nie cierpię. więc mam mnóstwo zdjęć samej małej ale i dobrze ja tam nie lubię siebie na zdjęciach

Do góry