reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

reklama
aaa, no i zgadzam się z poprzedniczkami co do fot draniu!!!!

a to Tymcik ogląda baję na dobranoc :)
IMAG0165.jpg

a tutaj na spacerku sam sobie trzyma butlę, a matka oporządza zwierzaki ciotki bo wyjechała z wujciem się zrelaksować ;)
IMAG0166.jpg

każde zdjęcie naszych szkrabów jest fajne i wyjątkowe!!!!!!!!!bo nasze dzieci są wyjątkowe od lutego po maj:)

aaa, no i zgadzam się z poprzedniczkami co do fot draniu!!!!

no juz dobra, dobra, mea kulpa! Przynaje Wam racje! ;-)

Mialam na mysli, ze Wy to i w plenerze, i u ciotek klotek, i nad rzeczka i gdzie tylko, a moja ma prawie same domowe... :| Musze to nadrobic... :-)

reklama
dranissimo, po prostu zabieraj wszędzie ze sobą aparat i cykaj ile wlezie bo te chwile nigdy juz nie wrócą! A czas tak pędzi :(. ja jak nie mam ze soba aparatu to tel pstrykam :)

Do góry