reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze fotki :)

reklama
:)
Nati - ale Asia spryciulka :) ślicznie sobie siedzi :)
Marma- dzieci dzielą się na szczęśliwe i czyste ;) fajne klimaty ogniskowe :)
gratki Tysia :) no mina na ostatniej fotce mówi "ja jestem płaczliwa? nie..... chyba mnie z kimś mylicie :)"
Jola - maluda śliczie trzyma główkę
Nela -Twoja kruszynka taka delikatniusia - prawdziwa dziewczynka :)
Baby - Adrianek super w tym turbanie

Super wszystkie dzieciaki!!!Az nie bede kazdego dzis z osobna wymieniac

Wy mi piszecie ze moja Miska delikatna a tu wczoraj kolega brata powiedzial ,ze fajny syn( bo w domu jest czesto unisex ubrana) w szpitalu ostatnio ze ladny syn,malz mowi ze to corka ,pani" aha no tak ma cos rozoweg" i tak non stop.chyba cala bedzie na rozowo ubierana bo sie mi dziecko kompleksow nabawi ( i my przy tym).podobno caly malz ,nic nie ma ze mnie ale zeby odrazu ja chlopcem nazywac ,wrrr...:)

No ja mam to samo.A wczoraj to zapytal o to kolega ktoremu mala juz byla raz przedstawiana,wrr.powiedzialam mu ze jak jeszcze raz zapyta czy to chlopak to go udusze:).i pomyslec ze 1wsze ciuszki jakie dla niej kupil tata byly w kolorach szaro -czarnych i beze:).juz z wiekszosci wyrosla i nie byla w nie ubierana ale wtedy to juz chyba nikt by nie uwierzyl ze to dziewczynka:)
Nati tez zamawiam u Ciebie troche suszonki do zupy:)

rodzinka w komplecie i pierwsze jabłuszko beeee P1020128.jpgP1020170.jpg

reklama
Do góry