reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

reklama
:)
Nati - ale Asia spryciulka :) ślicznie sobie siedzi :)
Marma- dzieci dzielą się na szczęśliwe i czyste ;) fajne klimaty ogniskowe :)
gratki Tysia :) no mina na ostatniej fotce mówi "ja jestem płaczliwa? nie..... chyba mnie z kimś mylicie :)"
Jola - maluda śliczie trzyma główkę
Nela -Twoja kruszynka taka delikatniusia - prawdziwa dziewczynka :)
Baby - Adrianek super w tym turbanie

Super wszystkie dzieciaki!!!Az nie bede kazdego dzis z osobna wymieniac

Wy mi piszecie ze moja Miska delikatna a tu wczoraj kolega brata powiedzial ,ze fajny syn( bo w domu jest czesto unisex ubrana) w szpitalu ostatnio ze ladny syn,malz mowi ze to corka ,pani" aha no tak ma cos rozoweg" i tak non stop.chyba cala bedzie na rozowo ubierana bo sie mi dziecko kompleksow nabawi ( i my przy tym).podobno caly malz ,nic nie ma ze mnie ale zeby odrazu ja chlopcem nazywac ,wrrr...:)

No ja mam to samo.A wczoraj to zapytal o to kolega ktoremu mala juz byla raz przedstawiana,wrr.powiedzialam mu ze jak jeszcze raz zapyta czy to chlopak to go udusze:).i pomyslec ze 1wsze ciuszki jakie dla niej kupil tata byly w kolorach szaro -czarnych i beze:).juz z wiekszosci wyrosla i nie byla w nie ubierana ale wtedy to juz chyba nikt by nie uwierzyl ze to dziewczynka:)
Nati tez zamawiam u Ciebie troche suszonki do zupy:)

rodzinka w komplecie i pierwsze jabłuszko beeee P1020128.jpgP1020170.jpg

reklama
Do góry