reklama
hatorska
Fanka BB :)
Nati - ale Asia spryciulka ślicznie sobie siedzi
Marma- dzieci dzielą się na szczęśliwe i czyste fajne klimaty ogniskowe
gratki Tysia no mina na ostatniej fotce mówi "ja jestem płaczliwa? nie..... chyba mnie z kimś mylicie "
Jola - maluda śliczie trzyma główkę
Nela -Twoja kruszynka taka delikatniusia - prawdziwa dziewczynka
Baby - Adrianek super w tym turbanie
alexandra_73
super fotki...kazda jedna!!!
Super wszystkie dzieciaki!!!Az nie bede kazdego dzis z osobna wymieniac
Wy mi piszecie ze moja Miska delikatna a tu wczoraj kolega brata powiedzial ,ze fajny syn( bo w domu jest czesto unisex ubrana) w szpitalu ostatnio ze ladny syn,malz mowi ze to corka ,pani" aha no tak ma cos rozoweg" i tak non stop.chyba cala bedzie na rozowo ubierana bo sie mi dziecko kompleksow nabawi ( i my przy tym).podobno caly malz ,nic nie ma ze mnie ale zeby odrazu ja chlopcem nazywac ,wrrr...
Wy mi piszecie ze moja Miska delikatna a tu wczoraj kolega brata powiedzial ,ze fajny syn( bo w domu jest czesto unisex ubrana) w szpitalu ostatnio ze ladny syn,malz mowi ze to corka ,pani" aha no tak ma cos rozoweg" i tak non stop.chyba cala bedzie na rozowo ubierana bo sie mi dziecko kompleksow nabawi ( i my przy tym).podobno caly malz ,nic nie ma ze mnie ale zeby odrazu ja chlopcem nazywac ,wrrr...
No ja mam to samo.A wczoraj to zapytal o to kolega ktoremu mala juz byla raz przedstawiana,wrr.powiedzialam mu ze jak jeszcze raz zapyta czy to chlopak to go udusze.i pomyslec ze 1wsze ciuszki jakie dla niej kupil tata byly w kolorach szaro -czarnych i beze.juz z wiekszosci wyrosla i nie byla w nie ubierana ale wtedy to juz chyba nikt by nie uwierzyl ze to dziewczynka
Nati tez zamawiam u Ciebie troche suszonki do zupy
Nati tez zamawiam u Ciebie troche suszonki do zupy
reklama
alexandra_73
eywa - super rodzinka!!!
Podziel się: