reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

reklama
mitaginka gratki dla Tysi:) brawo :tak:
A POŚCIEL CUDNA, JENY JAK MI SIE PODOBA, KUPOWALAS PRZEZ NETA?? a te poduszki to macie takie profilowane, zdrowotmne?? jak sie na tym spi?? bo sie zastanawiam czy nie kupic:)

alex Oli juz taki wielki chlop:-D czadowe fotki:)

ducha ja tez nie mam zdjec z dziecmi. ja w ogole nie jestem obecna na zdjeciach:-D
no a dziecię śliczniutkie:)

aaa Mitaginka, mi też pościel wpadła w oko :D A Tysia widzę już główka wysoko i zaczyna ją przekręcać na bok, czyli pewnie niedługo będzie fikać z brzucha na plecki sama :)

reklama
alex, mata fajowa, Oli wielki chłop, az sie nie chce wierzyć, że On taki malusi był....

mitaginka
, gratki, slicznie trzyma tą glówkę :). Mnie pościel też się spodobała :))).

Do góry