reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze fotki :)

A ja musze sie pochwalic, ze moja Mluda w koncu zdecydowala sie popracowac - sama! Czyli jest nadzieja ;-)
Image0717.jpg Image0716.jpg

A wszystkie bobaski cudne, coraz fajniejsze sie robia :-)

reklama
dranissimo gratki! to chyba tylko moja Tysia nie chce podnosić tak ładnie główki :(

Dzieki wielkie dziewczyny!! Jestem taka dumna i szczesliwa! :-)
mitaginka, daj spokoj, zobaczysz, ze za jakis czas tez tak podniesie glowke!! Ja, jak Was czytalam tez dola lapalam, ze mojej nie chce sie cwiczyc itd. A tu tak z zaskoczenia mnie wziela i to sama, bez mojej wiekszej stymulacji :-)
A wiesz mitaginka, jak jeszcze probowalam Ja zachecac? Kladlam Ja na sobie, ze tak powiem miedzy cyckami, ja w pozycji pollezacej, Ona na brzuszku - i powiem, ze wtedy tez starala sie podnosil lepek...

Cudne wszystkie dzieciaczki. Serio, robia sie coraz fajniejsze, pulchne śmieszki :).

A tu troche naszych fotek:

super minka po kąpieli
100_5075.jpg
you wanna fight?!
100_5079.jpg
z tatą w dzień ojca (bodziak "kocham mojego tatę")
100_5071.jpg
pasiaczkowo
100_5101.jpg
pasiaczkowo z bliska
100_5102.jpg
prezes w kapieli
kąpiel.jpg
z karuzelą
100_5098.jpg

a z mamą oczywiście zdjęć brak, bo to mama zdjęcia robi. Muszę to zmienić cholera, bo nie będe miala w ogóle fot z wlasnym dzieckiem :(

anadriel, 100% ojciec :), tylko gaduła po mnie ;).A Adaś super trzyma główkę.Liczę, że i mój maluch mnie niedługo takim widokiem uraczy.

Wszystkie bobasy sliczne.

Andariel jak Adas slicznie podnosi glowke,moja Misia nie chce ,2 minuty lezenia na brzuszku i krzyk.Kiedy ja sie doczekam takiego widoku.
Ducha ale Tymus rozlozony jak krolewicz w tej wanience,hehe

reklama
Do góry