reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

A ja musze sie pochwalic, ze moja Mluda w koncu zdecydowala sie popracowac - sama! Czyli jest nadzieja ;-)
Image0717.jpg Image0716.jpg

A wszystkie bobaski cudne, coraz fajniejsze sie robia :-)

reklama
dranissimo gratki! to chyba tylko moja Tysia nie chce podnosić tak ładnie główki :(

Dzieki wielkie dziewczyny!! Jestem taka dumna i szczesliwa! :-)
mitaginka, daj spokoj, zobaczysz, ze za jakis czas tez tak podniesie glowke!! Ja, jak Was czytalam tez dola lapalam, ze mojej nie chce sie cwiczyc itd. A tu tak z zaskoczenia mnie wziela i to sama, bez mojej wiekszej stymulacji :-)
A wiesz mitaginka, jak jeszcze probowalam Ja zachecac? Kladlam Ja na sobie, ze tak powiem miedzy cyckami, ja w pozycji pollezacej, Ona na brzuszku - i powiem, ze wtedy tez starala sie podnosil lepek...

Cudne wszystkie dzieciaczki. Serio, robia sie coraz fajniejsze, pulchne śmieszki :).

A tu troche naszych fotek:

super minka po kąpieli
100_5075.jpg
you wanna fight?!
100_5079.jpg
z tatą w dzień ojca (bodziak "kocham mojego tatę")
100_5071.jpg
pasiaczkowo
100_5101.jpg
pasiaczkowo z bliska
100_5102.jpg
prezes w kapieli
kąpiel.jpg
z karuzelą
100_5098.jpg

a z mamą oczywiście zdjęć brak, bo to mama zdjęcia robi. Muszę to zmienić cholera, bo nie będe miala w ogóle fot z wlasnym dzieckiem :(

anadriel, 100% ojciec :), tylko gaduła po mnie ;).A Adaś super trzyma główkę.Liczę, że i mój maluch mnie niedługo takim widokiem uraczy.

Wszystkie bobasy sliczne.

Andariel jak Adas slicznie podnosi glowke,moja Misia nie chce ,2 minuty lezenia na brzuszku i krzyk.Kiedy ja sie doczekam takiego widoku.
Ducha ale Tymus rozlozony jak krolewicz w tej wanience,hehe

reklama
Do góry