reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

reklama
Andariel Adaśko cudowny, taki do schrupania :)

Jankesowa ale Gracjanek duuuuży chłopak :) i taki przystojniak

Aleksandra cudowne masz dzieciaki, a Oli śliczne minki robi, nawet jak się złości :)

Fajniutkie ,słodziutkie buziaczki :-)

a tu sobie my ...

Załączniki

• IMG_0268.JPG
    IMG_0268.JPG
    35 KB · Wyświetleń: 61
Andariel Adaśko cudowny, taki do schrupania :)

Jankesowa ale Gracjanek duuuuży chłopak :) i taki przystojniak

Aleksandra cudowne masz dzieciaki, a Oli śliczne minki robi, nawet jak się złości :)
przyłącze się do wypowiedzi Baby - dzieciaczki cudne wszystkie te duże i te maleńkie:tak:
Emi cudnaś Ty

edit:
To my z dzisiajDSC02256.jpg
i z sobotyZdjęcie016.jpg

Ostatnia edycja:
Ok odpisuje na to co pamietam poki mi mala w kolysce lezy.

Emi slicznie wygladasz i sliczny bobas

choc ty baby nie wiesz co mowisz i jaka masz wygode ze masz proste wloski ,ja na moje kreciolki musze fortune wydawac zeby jakos wygladaly a i tak zadko to wychodzi.a proste;wstajesz przeczesujesz i po sprawie i do tego pieknie jeszcze wygladasz

Alexandra dzieci BOSKIE ,patrze na nie i zaluje ze sie wczesniej nie zdecydowalam!!!:((((

Herbatita i ty jak zwykle piekna sesja,tyle zapamietalam ,reszte ogladam pozniej.

Ja mam tego nowego canona i robi tak wyrabiscie "mega pixelowe" zdjecia ze mnie .... trafia bo mam trudny program do obrobki a tak bym chciala juz cos pokazac ,wcisnac mala na sile do tych najpiekniejszych ciuszkow,co ja mowie juz pewnie do wiekszosci mi sie nie uda.:(

Generalnie zdjecia git

Andariel wiesz na co czekam,buzki

Herbatitka tylko ja potrzebuje czegos naj naj naj prosciejszego,nie mam na to czasu ani tez na tym sie nie znam ,umiem tam cos kliknac 2 razy i tyle ,widac jak mi wychodzi suwaczek,do tej pory nie umialam go w dobre miejsce wkleic,juz jestem blisko a tu mala zaczyna wrzask.czapeczki zamowie niedlugo ,tylko niech sie uporam z rozpoczeciem tego cholernego remontu bo inaczej tego nazwac nie moge...

reklama
Spoko najprostszy jak dla mnie jest ta picasa w języku polskim i naprawdę daje rade. A co do czapeczek to jasne daj znac co i jak bo przed nami chrzciny i mama właśnie robi nam sukienkę, buciki i czapeczkę

Do góry