reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

herbatita a wystawiasz na allegro je czy jak sprzedajesz?

a to apropo wczorajszego dnia;) P1020016.jpg

reklama
na allegro nie wystawiam bo zbyt wiele tego a i czasu na kontrolowanie allegro nie ma, ale jak coś się spodobało to zapraszam ceny naprawdę konkurencyjne z tym że dużo jest wyprzedanych Więcej inf na PW

ja uwielbiam kolczyki, ale niestety nie lubię sztucznej biżuterii:( tylko srebro bądź białe złoto..zaraz mi uszy ropieją po sztucznej...
ale herbatita przyznać muszę cudeńka, niektóre naprawdę mi się podobają...może zaryzykuje?:)

o jaaaaa, tak dawno nie nosiłam kolczyków, że aż wstyd! czuje się zainspirowana po wejściu tutaj, muszę oblukać wylęgarnię (bardzo ją lubię, btw) i cosik zamówić!

dzieciaczki bossskie, każde jedno! można oglądać i sie zachwycać bez limitu:)

zostawiam przy okazji Adaśka śpiącego (chyba śnił o cycaniu, bo lizał paluszka):Zobacz załącznik 366581

i Adama z tatą: Zobacz załącznik 366582

jankesowa - słodki klocek z Gracjana:tak:
aleksandra - ja wiem, ze to wątek dzieciowy, ale... jak Ty młodo wyglądasz:szok:tzn. nie wiem ile masz lat, ale zakładałam, że rocznik 73 jesteś, ale chyba nie??? no chyba, ze na fotach to nie Ty tylko dziatwa? co? pisz koniecznie bo normalnie w szoku jestem;-)

reklama
Do góry