reklama
ja uwielbiam kolczyki, ale niestety nie lubię sztucznej biżuterii tylko srebro bądź białe złoto..zaraz mi uszy ropieją po sztucznej...
ale herbatita przyznać muszę cudeńka, niektóre naprawdę mi się podobają...może zaryzykuje?
ale herbatita przyznać muszę cudeńka, niektóre naprawdę mi się podobają...może zaryzykuje?
andariel
mama super dwójki :]
o jaaaaa, tak dawno nie nosiłam kolczyków, że aż wstyd! czuje się zainspirowana po wejściu tutaj, muszę oblukać wylęgarnię (bardzo ją lubię, btw) i cosik zamówić!
dzieciaczki bossskie, każde jedno! można oglądać i sie zachwycać bez limitu
zostawiam przy okazji Adaśka śpiącego (chyba śnił o cycaniu, bo lizał paluszka):Zobacz załącznik 366581
i Adama z tatą: Zobacz załącznik 366582
dzieciaczki bossskie, każde jedno! można oglądać i sie zachwycać bez limitu
zostawiam przy okazji Adaśka śpiącego (chyba śnił o cycaniu, bo lizał paluszka):Zobacz załącznik 366581
i Adama z tatą: Zobacz załącznik 366582
klaudencja
Fanka BB :)
andariel prześliczny Synek!!!! słodko śpi (widzę że z mojego województwa w końcu ktoś )
alexandra_73
andariel
mama super dwójki :]
jankesowa - słodki klocek z Gracjana
aleksandra - ja wiem, ze to wątek dzieciowy, ale... jak Ty młodo wyglądasztzn. nie wiem ile masz lat, ale zakładałam, że rocznik 73 jesteś, ale chyba nie??? no chyba, ze na fotach to nie Ty tylko dziatwa? co? pisz koniecznie bo normalnie w szoku jestem;-)
aleksandra - ja wiem, ze to wątek dzieciowy, ale... jak Ty młodo wyglądasztzn. nie wiem ile masz lat, ale zakładałam, że rocznik 73 jesteś, ale chyba nie??? no chyba, ze na fotach to nie Ty tylko dziatwa? co? pisz koniecznie bo normalnie w szoku jestem;-)
reklama
alexandra_73
nie,to nie ja ...
Podziel się: