reklama
andariel
mama super dwójki :]
mitaginka - córcia ma chyba oczy po mamie, prawda? takie już wyraziste brwi i rzęsy; na tej focie co jest na szybko odłożona - jest bosssska:-)
dla mojego Adaśka też najlepsza pozycja to taka na żabkę na mojej (lub taty) klacie;
dla mojego Adaśka też najlepsza pozycja to taka na żabkę na mojej (lub taty) klacie;
antonina01
Fanka BB :)
śliczne dzieciaczki i jak już główki podnoszone sa. aż muszę zrobić zdjęcie mojej malutkiej jak leży na brzuszku i porównać.
Antonina- moja właśnie tylko z plecków na brzuszek umie a odwrotnie nic a nic nawet nie próbuje ale może dlatego że w sumie Jej na brzuszku się podoba
Antonina- moja właśnie tylko z plecków na brzuszek umie a odwrotnie nic a nic nawet nie próbuje ale może dlatego że w sumie Jej na brzuszku się podoba
aknovi
Amelka też się nie przekręca... jak już jej się nie chce głowy trzymać, to leży z nosem w podłogę i wrzeszczy, ale pozycji nie zmieni...
za to już się podnosi do siadania, podciąga się kiedy się jej poda ręce i tak trzymana za rączki sama sobie siedzi i ładnie przy tym trzyma głowę...
za to już się podnosi do siadania, podciąga się kiedy się jej poda ręce i tak trzymana za rączki sama sobie siedzi i ładnie przy tym trzyma głowę...
antonina01
moja jak już sie zmęczy to zaczyna kwęczeć i spuszcza głowe ale nie położy na ziemi, hehe a z tym siadaniem to ja sama nie wiem jak to nazwać często jak leży w pozycji do karmienia na moich kolanach (karmienia butlą) tak troche zgięta w takim łuku to sie bardzo podrywa normalnie musze uważać ale ja to sie boje że to przejaw jakiegos wzmożonego napiecia albo co....bo do siadania to ja nie wierze żeby to już:-) generalnie jakas sceptyczna jestem do poczynań mego dziecka
reklama
co do siadania to moja jak leży na płasko to się skula i podnosi głowę i próbuje siadać jak leży w leżaczku lub na mnie jak ja siedzę w "leżaczkowej" pozycji i się jej poda 2 ręce to usiądzie. w sumie na płasko to już nie lubi leżeć i mam coraz większy problem w wózku a przecież na spacerówkę to jeszcze dużo za wcześnie
Podziel się: