reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

Śliczne bąbelki, hhe ja uwielbiam jak Sandra tak usteczka układa jak właśnie Tysia,na końcowej focie :-)

Sandruś z przed chwili ...

Załączniki

• DSCN2304.jpg
    DSCN2304.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 61
  • DSCN2306.jpg
    DSCN2306.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 62
reklama
ale cudenka ;-)

mitaginko
, cudna Martynka! i nati ma racje, nie widac, ze nerwusek :-) a Pyzulka faktycznie, hihi :-) slodziutka! pokaz zdjecie, jak sie drze ;-) to ci uwierzymy ;-) :-D buziak, kochana.

Beatka
, sliczna malutka, i jak patrzy ladnie :-) widac juz, ze widzi ;-) hehehe

emi,
ale sliczny usmiech! piekna corcia :-)

jenysku, patrze teraz, ze ona prawie 2 miesiace ma juz ;-) hehe, duza pannica. ja jak patrze na mojego to tez nie wierze, ze tyle mi bolu sprawil jego porod.. kiedy to bylo.. jakies lata swietlne temu chyba ;-) a on raptem 6 tygodni ;-)

beata, emi, mitaginka - cudne te Wasze bobaski :tak:.

mitaginka, za monke na ostatnim zdjęciu można sie dac pokroić :-D

antonina, słodka laleczka z Nadii, oj będzie łamała męskie serca :tak:.

bachucha, pierwszy sposób w wannie to dla mnie nowość :-D, na co to działa?! A Adaś boski!!!

reklama
Do góry