reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze fotki :)

ducha taaa istny krakersik;-) ładny wózek, wielkiii statek...dziecia nie widać tylko!!:-D

heh to ja musze jakies fotosy porobic w gorach cobyscie nie tylko morza zazdroscily

reklama
100_0696.jpg100_0684.jpg A o to moje największe szczęście :) Łukasz :)

IMG_3908.jpg

zem3anlinug8bqe5.png

ale cudenka :-)

dragonfly[/B], ale ma czarne oczka! jacie :szok: :-D

shannonka
, maly przecudny, sliczniutki!!!

nati
, swietna bluza! i super, ze po Asi :-) po moich chlopcach Felek nie ma nic :-( no chociaz kocyki.

anetko
, Lukaszek slodki!

klaudencja
, fajowa, a ile placilas?

DZIĘKI :) na Was to zawsze można liczyć. Co do meetingu 3miejskiego spoko loko, teraz jestem juz zmotoryzowana, więc pisać tylko gdzie i kiedy :)))

Cudne te Wasze dzieciaczki, ale jakie miały by być, skoro maja najfajniejsze mamy pod słońcem :). Kwietniówki (i kwietniowe majówki ;-)) górą!!!!!!!

a to mój Skarb największy. A tak a propo`s, czy nie miałyśmy zrobić zdjęcia w czapie pandy jako znak zakupoholiczkowych kwietniówek?! W takim razie ja zaczynam. Śpiąca panda w foteliku... :-)

IMAG0058.jpg
IMAG0065.jpg
IMAG0076.jpg

reklama
Do góry