reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze fotki

reklama
alez się ślubnie zrobiło:)

ja i mój mąż w tym najważniejszym dniu:)
d89e44df44.jpg

a tu moje Synki w zeszłym roku ;-)
535aa607c6.jpg

Super rodzinka:-)

TRIXI,EMILKA, Lilu02, AGIM79, LILULA , PATI26 wy jestescie poprostu sliczne jak modelki a wasze dzieciaczki sa takie slodkie . Wklejam fote mojego synka jak mial 3,5 r.Zobacz załącznik 261685

Synek slodki a te loczki dla mnie cudne;-)

Ojej, ale tu się rodzinnie zrobiło :-)
Pati, piękna z Ciebie kobieta, a synkowie bardzo do Ciebie podobni, czyli przystojniaki! :-) Fajna rodzinka !

Sara , Twój synuś wyglądał jak cherubinek, także chyba do Mamusi podobny? Śliczny blondynek,mmmm :-)
Marbus, ale extra zdjęcie ślubne, w tym szczerym polu :-D Bardzo ładnie wyglądasz w ciąży, słuzy, służy :-)

Fajny temat-miło Was zobaczyć dziewczyny. A oto nasza rodzinka, na naszym ślubie rok temu :

My 1.jpg
IMG_5072.JPG

Miki.jpg

Ojj wkleiła mi się chyba dwa razy jedna fotka-sorry nie wiem jak ją usunąć :zawstydzona/y:

Załączniki

• My.jpg
    My.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 107
Ostatnia edycja:
za komplememnty dziękuje :-))

She*shu...łał, piękna kobieta jesteś i Synuś mega przystojny

olcia..śliczna fotka:)

faktycznie wrzesniowki same laski
She*shu ,olcia23 jaki brzusio zgrabny,marbus,85 justyna ,poprostu super nic dodac nic ujac;-)

reklama
Do góry