reklama
emilia1103
Fanka BB :)
alez się ślubnie zrobiło
ja i mój mąż w tym najważniejszym dniu
a tu moje Synki w zeszłym roku ;-)
Super rodzinka:-)
TRIXI,EMILKA, Lilu02, AGIM79, LILULA , PATI26 wy jestescie poprostu sliczne jak modelki a wasze dzieciaczki sa takie slodkie . Wklejam fote mojego synka jak mial 3,5 r.Zobacz załącznik 261685
Synek slodki a te loczki dla mnie cudne;-)
Beniaminka
Ojej, ale tu się rodzinnie zrobiło :-)
Pati, piękna z Ciebie kobieta, a synkowie bardzo do Ciebie podobni, czyli przystojniaki! :-) Fajna rodzinka !
Sara , Twój synuś wyglądał jak cherubinek, także chyba do Mamusi podobny? Śliczny blondynek,mmmm :-)
Marbus, ale extra zdjęcie ślubne, w tym szczerym polu Bardzo ładnie wyglądasz w ciąży, słuzy, służy :-)
Pati, piękna z Ciebie kobieta, a synkowie bardzo do Ciebie podobni, czyli przystojniaki! :-) Fajna rodzinka !
Sara , Twój synuś wyglądał jak cherubinek, także chyba do Mamusi podobny? Śliczny blondynek,mmmm :-)
Marbus, ale extra zdjęcie ślubne, w tym szczerym polu Bardzo ładnie wyglądasz w ciąży, słuzy, służy :-)
She*shu
Kasiona
Dziewczyny jestescie sliczne!! I macie sliczne dzieciaczki
olcia23
list mama '05
Wszystkie jesteście śliczne :-) mnie niestety bozia urodą zbytnią nie obdarzyła ale za to mam baaardzo przystojnego męża :-)
Zobacz załącznik 262089 na potwierdzenie zdjątko (znowu ślubne)
Zobacz załącznik 262089 na potwierdzenie zdjątko (znowu ślubne)
emilia1103
faktycznie wrzesniowki same laski
She*shu ,olcia23 jaki brzusio zgrabny,marbus,85 justyna ,poprostu super nic dodac nic ujac;-)
She*shu ,olcia23 jaki brzusio zgrabny,marbus,85 justyna ,poprostu super nic dodac nic ujac;-)
reklama
She*shu
Wszystkie jesteście śliczne :-) mnie niestety bozia urodą zbytnią nie obdarzyła ale za to mam baaardzo przystojnego męża :-)
Co ty Justyna wygadujesz-masz śliczne oczy i super figurkę...ktoś Ci głupot nagadał albo sama je sobie wymyśliłaś