reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Madzia - "młody czy stary był" - to jest chyba tekst każdego faceta :) Napewno miło jest poczuć, że ktos jest o nas zazdrosny.

A ja Dziewczynom wczoraj zrobiłam niespodziankę. Zabrałam z przedszkola przed spaniem, w domu zrobiliśmy drzemkę a po spaniu pojechałam z nimi na przejażdżkę... skm-ką. Obiecalam, że pojedziemy do taty pociągiem. Ciągle o nich mówią i nie pamiętają jak nią jechały jak były małe. Na stacji zostawiłam samochód, wytargałam wózek i w trasę. Ucieszone czekały na stacji. Majka darła się na cały peron, że już jedzie. Jak weszłysmy to Majka miała stracha i "nie jedziemy pociągiem...". Trafiłyśmy na tę nowoczesną więc trochę miejsca było :) W tamta stronę jechały spokojnie, rozglądały się i komentowały...z powrotem juz stawały w wózku i oglądały wszystko z tej pozycji! Najgorsze, że jak wysiadłam na dworu (kiedyś nie było wind), ale ostatnio zauważyłam, że jest i chciałam wejśc a Majka dostała takiej histerii.... jak na złośc winda taka co to jedzie jedno piętro z 10 minut... darła się przez cały czas. Ale ogólnie zadowolone. Chciałam wejśc do Złotych Tarasów, ale jak Majka zobaczyła windę to znowu zaczęła się drzeć, że nie chce! No i był spacer i łapanie gołębi! Dobrze, że nie zaplanowąłam tego na dziś bo od rana leje! Piękny Dzień Dziecka!!!
A tak w ogole to wszystkim Dzieciaczkom życzę radości, usmiechów, beztroski i wymarzonych prezentów!

reklama
Wszystkim dzieciaczkom wszystkiego najlepszego!!!

U nas tez pada:-((Max pojechal na wycieczke do Play House :-))
Caly wieczor gadal i gadal jak sie swietnie bedzie bawil:-D
Ja sie przyznam ze jeszcze nic nie mam, ale tatus podjedzie do sklepu to cos kupi;/))

ech...deszcze i to w dzień dziecka! Czemu?!

My wczoraj całe popołudnie jździliśmy w poszukiwaniu trampoline, mąż do 23 ją rozkąłdała żeby była na dziś do zabawy i co??? padaaaaa :(((

Przed chwilą wróciliśmy ze zdjęć do paszportów. Musze Wam powiedzieć że w tamtym roku zdjęcie to był pikuś, dziś nie chciały usiąść na tym krzesełku, kręciły się, Lenka zaczęła płakać, ale udało się coś tam cyknąć - tylko że Maja totalnie rozczochrana, a Lena z przekrzywionymi kucykami :))))

Wszystkiego najlepszego dla Wszystkich forumowych dzieci!! Niech zaświeci słoneczko!!!

Ja też składam najlepsze życzenia naszym dzieciom
chociaż pogoda nie nastraja mnie optymistycznie wcale i do tego podle sie czuję przez nasze kobiece comiesięczne dolegliwości (dobrze, że moi chłopcy nie będą musieli tego znosić)

dla_dzieci.jpg

U nas wczoraj zrobilo sie cieplo i jednak spedzilismy dzien w ogrodzie.
Dziewczyny dostaly stolik na piasek i wode i bylo blotkowanie:-D
Braciszek kupil im tygryski z YooHoo & Friends i byly przezadowolone zwlaszcza Zoska bo lubi kotki :-D
Max wybral sobie sam prezent.
Dzis cieplo ale mokro :-(((
Ide sie wykapac a potem wyruszam do centra ogrodniczego bo musze ogrod zakwiecic :-)))

Witam sie po dniu dziecka! za wszystkie zyczenia dziekujemy i oczywiscie dla Waszych maluszkow Wszystkiego Najsłodszego!:)

Wczoraj mialam jakis zalatany dzien i nie bylo kiedy popisac. Rano bylismy u moich rodzicow, pozniej zakupy a wieczorem na imprezce bylismy z M a dziewczyny z babcia. Pogoda masakra jakas! Myslalam ze w weekend chociaz gdzies je zabierzemy..
Ale dzisiaj od rana na pogotowiu z Julka! obudzila sie rano i placz ze ja noga boli..nie moze chodzic!ruszalismy jej noga, nic nie widac, M mowi ze udaje bo chce zeby ja nosic..ale jednak chyba naprawde ja boli bo panika ja ma stanac na prawej nodze i placz.Pojechalismy dla swietego spokoju, chirurg ja zobaczyl i powiedzial ze ma dzisiaj w lozku lezec, jak do jutra nie przejdzie to znowu mamy jechac. Ale ogolnie wyginal jej noge na wszystkie strony i nic..a Julka jeszcze taka wrazliwa jest ze ona lubi tez sie pouzalac nad soba i juz sama nie wiem! no ale posluchamy go i bajki poogladamy popoludniu ile sie da:)
Podejrzewam ze to ta cholerna trampolina! wczoraj mama mowi ze skakaly wieczorem z 10min i niby bylo ok, julka do samego pojscia do lozka chodzila sama, dopiero rano, moze w lozeczku cos zrobila!ach z tymi dziecmi!

Ostatnia edycja:
reklama
Ania z tą trampoliną trzeba uważać, nasz zuzka 7 lat i roku temu reke na trampolinie złamała, cała w gipsie nosiła, zle upadła, ja tam sie boje trampoliny dla dzieci.

Do góry