iws
Fanka BB :)
Madzia - "młody czy stary był" - to jest chyba tekst każdego faceta
Napewno miło jest poczuć, że ktos jest o nas zazdrosny.
A ja Dziewczynom wczoraj zrobiłam niespodziankę. Zabrałam z przedszkola przed spaniem, w domu zrobiliśmy drzemkę a po spaniu pojechałam z nimi na przejażdżkę... skm-ką. Obiecalam, że pojedziemy do taty pociągiem. Ciągle o nich mówią i nie pamiętają jak nią jechały jak były małe. Na stacji zostawiłam samochód, wytargałam wózek i w trasę. Ucieszone czekały na stacji. Majka darła się na cały peron, że już jedzie. Jak weszłysmy to Majka miała stracha i "nie jedziemy pociągiem...". Trafiłyśmy na tę nowoczesną więc trochę miejsca było
W tamta stronę jechały spokojnie, rozglądały się i komentowały...z powrotem juz stawały w wózku i oglądały wszystko z tej pozycji! Najgorsze, że jak wysiadłam na dworu (kiedyś nie było wind), ale ostatnio zauważyłam, że jest i chciałam wejśc a Majka dostała takiej histerii.... jak na złośc winda taka co to jedzie jedno piętro z 10 minut... darła się przez cały czas. Ale ogólnie zadowolone. Chciałam wejśc do Złotych Tarasów, ale jak Majka zobaczyła windę to znowu zaczęła się drzeć, że nie chce! No i był spacer i łapanie gołębi! Dobrze, że nie zaplanowąłam tego na dziś bo od rana leje! Piękny Dzień Dziecka!!!
A ja Dziewczynom wczoraj zrobiłam niespodziankę. Zabrałam z przedszkola przed spaniem, w domu zrobiliśmy drzemkę a po spaniu pojechałam z nimi na przejażdżkę... skm-ką. Obiecalam, że pojedziemy do taty pociągiem. Ciągle o nich mówią i nie pamiętają jak nią jechały jak były małe. Na stacji zostawiłam samochód, wytargałam wózek i w trasę. Ucieszone czekały na stacji. Majka darła się na cały peron, że już jedzie. Jak weszłysmy to Majka miała stracha i "nie jedziemy pociągiem...". Trafiłyśmy na tę nowoczesną więc trochę miejsca było
A tak w ogole to wszystkim Dzieciaczkom życzę radości, usmiechów, beztroski i wymarzonych prezentów!