reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

No moj chlopak to krociutkich wloskow nie ma... i geste,tak ze splukac i podsuszyc przed spaniem tez musze... Kasia,a sprobuj po prostu maly reczniczek dac do raczek,zeby sobie buzie zakryly,moze z ulubionym bohaterem?moje odkad po zalaniu buzi wyxieralam to same siegaja...

Moge juz dzis isc z dziecmi zobaczyc przedszkole,ciekawe czy sie wyrobie,chcialabym zobaczyc ich reakcje...

reklama
Ostatnia edycja:
Kasia, u nas myje głowy co kilka dni jak jest potrzeba, i ja stosuje taką technike, aga się bradzo bała, a że ona jest rozumna to zostawało mi wytłumaczyć, więc mówie do niej że ma patrzeć na światło albo na pająka na suficie żeby łądnie się spłukało, ona jest z tych rozumnych co jak karze to sie nie ruszy, i na poczatku to jedną ręką podtrzymywałam brode żeby tylko nie naleciało na czoło i żeby się nie znięcheciła, i teraz jak widzi że biore wąż to sama siedzi z odchyloną głową.

Moim dziewczynom bardzo sie te kibelki Kasi spodobaly! siadaja na nie chetnie, robia co trzeba i same wynosza, przychodza po naklejke, naklejkowy system tez super sie sprawdzil. Dziekuje Kasiu:* Ale dzieki tym kibelkom nie chca siadac na zwykly nocnik, teraz tylko na tamte albo na duzy ale wazne ze wolaja i robia. Ulzylo mi ze tak szybko zalapaly:)

Dzisiaj do nas popoludniu przychodza kolezanki blizniaczki i koledzy blizniaki:) ale bedzie wesolo:)))

Lidla odwiedzilyscie dzisiaj? ja pokupowalam troche dziewczynom:) ale masakra jakas bo po 9 juz poprzebierane wszystko bylo!

Ja właśnie z Lidla wróciłam. Rozglądałam się za chłopiencymi i kupiłam bluzeczki pakowane po 3 sztuki. Widziałam tez dziewczęce nawet duzo tego było o 14. Fajne były getry i tuniczki dla dziewczynek ale nie wiem po ile. ja sobie kupiłam taka kratkę do warzyw i ryb na grilla w sumie to po to jechałam.

Madzia ja pokupowalam troche w lidlu, 2 trojpaki koszulek, 2 dwupaki spodenek, tuniczki z leginsami a za wszystko wyszlo tylko 150zł. Lubie tego lidla:) dla chlopcow tez fajne rzeczy widzialam.

Kasia a co nie bylas w lidlu czy nie bylo ich juz. Kurcze moglam Ci kupic jakbym wiedziala ale teraz to juz napewno nic nie zostalo:/ i jak po wizycie tesciow?

tak, byli, wkurzyli mnie i pojechali...dziewczyny czy wasze dzieci potrafią dziękować?? Do tej pory nikt od nich tego nie wymagał, wszyscy są szczęśiwi jak widzą jak one się cieszą z prezentu i to jest dla nich najlepsze podzękowanie. Ale nie moja teściowa.... dała im po książeczce i focha strzelila że jej nie podziękowały!! No kurka:angry:

Ania ja mieszkam za miastem, na wsi, na odludziu - do najbliższego lidla musze jechać 10km do miasta - sama z dziećmi nie dam rady pojechać, bo nie ogarnę ich sama w skepie.:zawstydzona/y:

reklama
Do góry