yenefer
Fanka BB :)
Kochane mamusie, gdybym jutro nie miała czasu to chciałam wam życzyć fajnego, ciepłego weekendu - mam nadzieję że choć części z Was uda się odpocząć i złapać siły aby podołać nowym pomysłom naszych pociech!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny, czy mozecie mi cos polecic dla dzieci na odkazanie ran jak sie wywroca? Bedziemy wkrotce w PL i chcialabym sie w cos takiegos zaopatrzyc. Ja pamietam wode utleniona ale to szczypalo.... moze sa jakies inne srodki przyjazne srodki?? Dajcie znac proszepozdrawiamy
jeszcze jedno pytanko: zaczynamy sie zastanawiac czy nie rozdzielic maluchow, tz dac im wlasny pokoj. Powod jest taki ze Maya zaraz zasypia wieczorkiem a Lucas nie chce i budzi ja i wtedy mamy stereo. Co o tym myslicie? Jak bylo w Waszym przypadku?