madzia842
Fanka BB :)
Gosia u nas haloween nie ma aż tak ekstremalnego wymiaru. Dekoracje są raczej ubogie i jest to zwykle dynia lampion. Poza tym zauważyłam że robia to młodsze pokolenia bo dla naszych rodziców czy dziadków to święto nie istnieje. Ja tam nie wyobra\zam sobie ganiac po domach z tak malutkim dzieckiem. U nas zresztą klimat jest znacznie surowszy więc chyba nikt by sie nie odważył.
Madzia tort i ciacho zachwycające! Widać że chłopcy zadowoleni! A z tymi chomikami to no cóż - będziesz miała trochę więcej roboty:-) A sprawdziłaś pod ogonkami jaka to płeć? Bo u chomików bliźniaki rzadko się zdarzają, najczęściej są to 8-10raczki
Kiedyś miałam chomika i odwiedził nas znajomy z rocznym dzieckiem. Tak głaskał chomiczka że zrobił się z niego płaski naleśnik - tylko szybka interwencja uratowała go przed śmiercią A jak twoi chłopcy reagują na zwierzątko?
Dziękuje za pochwałę wypieków. Tort bardzo smaczny tylko nie byłabym sobą jakbym nie dokonała lekkiej modyfikacji. Zamiast masy cytrynowej u mnie były wiśnie wydrylowane. Jest bardzo pracochłonny ale dobry tylko troszkę na grube spody mi wyrosły. Co do chomików to w sklepie sprawdzili i podobno jest dwóch chłopców. Jeden szary a drugi biały z łatkami. Chłopcy zachwyceni ale głaskać nie pozwalam bo są jeszcze malutkie a moi to by je zagłaskali na śmierć. Na razie oglądają przez klatkę i karmić chcą, najlepiej swoim śniadaniem :-)