HACIEJKA witamy Cię ciepło
Z jakiego miesiaca są Twoje dzieciaczki-blizniaczki (córy, rozumiem??) ?? Napisz jak mają na imię
GEMELO zgdzam się z Tobą co do torbieli
Ja poproszę link do audiobooków bo tez nie mam czasu na czytanie, a teraz to i głosu nie mam... Choć juz dzisiaj jest lepiej ale to jeszcze nie to
Gratulujemy ząbka u Alexa i "mama" u Maxa;-) A ja nie moge nic pic bo psikam sobie antybiotyk do nosa i do gardła.... Ale pomaga, to najwazniejsze
GOSIA BIG wiesz, że ja Ciebie rozumiem, że masz juz dość dzieciaków bandziorzaków... Moje tez nam dawały w kość... Ale jak skonczyły 7mies, to sie zrobiło spokojnie. Niech to trzyma Cię przy życiu
I nie daj sie dzieciom
Dobrze, ze juz jest ładna pogoda, to mozna spokojnie hasac po dworze
Ja w ubiegłym roku spędzałam całe dnie z małymi na spacerach... W domu było marudowo, a na dworze cisza i spokój...
Moze jakaś babcia lub ciocia ci zabierze dzieci na 2-3 godziny??
Moje bandziory na dworze od 11.30
Ja mam troche spokoju
Wczoraj byłam na testach psychologicznych i zawodowych z tego szkolenia PRACOWNIK-PRYTWANIE MAMA.. Testy miały trwac 2 godz, a ja je rozwaliłam w 40min. Przesło sie juz w życiu troche takich tescików... hehe cwiczenie czyni mistrza. Ciekawe co mi z nich wyjdzie
A poza tym szukam i szukam i nikt mnie nie chce do pracy... juz mnie to wk...
17go kwietnia robimy dziewczynom iprezkę urodzinową. Musze zamowic torciki
dwa oczywiscie. I obmyślic menu. Ale jestem cwaniak... wkrecam sie do nich z moimi imieninami
Beda 3 pieczenie na jednym ogniu
Miłego dnia;-)