reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Jedynka ja wszystko razem gotuje a potem miksuje.Staram im sie dawac raz dziennie zupke,raz na dzien kaszke dosypuje do mleka,a z deserkow to chyba tylko jablko utarte.Nie wiem co by im mozna jeszcze dac,narazie chyba nic??A mleka tak 150-160 pija 4-5 razy na dzien.Przybieraja na wadze wiec jest dobrze.Nie potrzebnie dosypalam im tego proszku Klaudii wyszly jakies chrostki bo wydaje mi sie ze od proszku bo dostaly tez taka kaszke ryzowa z marchewka 1 raz ale nie sadze zeby to od tego bo przeciez kaszke ryzowa jadly i marchewke tez sama i w zupie i nic im nie jest!!!

Moje po chrzcie tez pare dni byly takie ze nie raz zapominalam ze dzieci sa w domu,ale i tak nie moge jak narazie narzekac

reklama
lenna wysłałam ci zaproszenie:-) Studiowałaś na SGGW? Ja kończyłam biologię i byłam rok na zootechnice zaocznej:tak: No i też myślałam że jesteś Lena, obstawiałam też Magdalenę :)))

moniora swietny torcik a dzieciaczki prezentują się rewelacyjnie na rowerkach! Niech tylko przyjdzie wiosna to będziecie szaleć!

Jeszcze raz dziękujemy za miłe słowa;-)Zapomniałam Wam napisac.Zrobiłam na roczek maluchom wróżbę.Położyłam przed nimi książkę,różaniec,kieliszek i pieniądze.Kacper wybrał różaniec a Zuzia też różaniec ale wrzuciła go do kieliszka.Ale było śmiechu:-)

Meldujemy się po impr. Ale się narobiłam, miało być skromnie, a wyszło jak zwykle mnóstwo.
Prezenty, jestem zadowolona, tak jak złożyłam zamówienie dostaliśmy same ciuchy i jedną bujaczke.
Też robiliśmy wróżbe, darek wziął długopis, a agata kieliszek, ale od razu odwróciła sie i dała go chrzestnej, więc się śmieliśmy że to dla niej wybrała.
Dzieci bawiły się super, bałam sie że mogą płakać bo tyle ludzi im nie znanych, ale były zadowolone, babrały się tortem.
Ogólnie jestem zadowolona.

Ostatnia edycja:
Zobowiązana jestem wstawić foto torta, nie spełniłam swoich oczekiwań, ale jakaś małą duma że zrobiłam sama jest.

IMG_0042.jpg

Luckaa wiem że już mieliście imprezkę ale ja jeszcze nie skłądam Wam życzeń - poczekam na tę właściwą datę;-) Torcik wyszedł rewelacyjnie, uważam że super są te pikowania - powiedz mi czym to robiłaś? Nożem? Najważniejsze że włożyłaś w niego całe serce, no i wiadomo co w nim było:tak: Dzieciaczki trochę zjadły?
Dziewczyny nigdy nie słyszałam o tych wróżbach. Co one oznaczają? Może i my się pobawimy:tak:

lenna wysłałam ci zaproszenie:-) Studiowałaś na SGGW? Ja kończyłam biologię i byłam rok na zootechnice zaocznej:tak: No i też myślałam że jesteś Lena, obstawiałam też Magdalenę :)))

QUOTE]

Zawsze chciałam mieć córkę Lenę ale znajomi tak dali wiedząć że my chcemy ale się wtedy wściekłam. No i stąd ten nick :)
Tqak studiowałam zootechnikę ale dziennie. Pracowałaś wogóle w zawodzie?Ja ani chwili :)

Luckaa super tort. Ja mam zdolną kuzynkę i przyszłą mamę chrzestną Hani więc będą 2 torty z masą marcepanową na chrzest

I też jestem ciekawa o co chodzi z tymi wróżbami

lena ja poszłam na zootechnikę z przypadku - po roku zrezygnowałam. Obecnie pracuję jako biolog w Instytucie Hematologii. Właściwie jest to pracownia serologiczna ale jak najbardziej łączy się to z moimi studiami. A Hania to też ładne imię:-)

reklama
Do góry