reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze forumowe maluszki - radości i troski związane z wychowaniem bliźniąt.

Yen to lenna nie raimanka chyba ;-), Lena rozumiem Cie, ale czasami coś może wydawać nam się groźniejze niż jest faktycznie. Jak u mojej agatki wyszła wada serca to okropnie się wystraszyłam, a teraz jest ok. Tak samo było u Ciebie z jerzem.

reklama
no właśnie się skapnęłam i poprawiłam ale ty byłaś szybsza:-D

rainmanka masz jakieś zdjęcia z chrztu?? Ja też się cieszę że mam to za sobą...

gemini no i wszystko jasne! Ale teraz już zapamiętam, bo bardzo ładnie wymyśliliście te imiona - pasują do siebie!

Ostatnia edycja:
Angel i Małgon-gratulacje!!!!!!

Raimanka-fajnie ze juz po:)my chrzcimy dopiero w maju i niestety zapowiada sie kupa ludzi.... :(
Gastone,Rainmanka gdzie jestescie na fb?

Ostatnia edycja:
Lenka, szybkich postępów u Twoich dzieciaczków zyczę... trzymam kciuki za Was!
Biedne te wszystkie dzieciątka, zawsze cos sie musi przyplatać.
Ja swoje muszę przepisać do innej przychodni bo w tej jest tylko jeden lekarz od dzieci. Do neurologa mamy na poczatek marca ale tak czytajac o Waszych dzieciatkach sama nie wiem czy nie isc gdziec wczesniej.

Co do chrztu to u nas było z nami 21 osób.... sami najblizsi. Fotki beda jak mąż pokadruje :)

Hej Dziewczyny:-)

Jeszcze nie potrafię odnaleźć się na Rozpakowanych...
Lenna, nie martw się, będzie wszystko dobrze :) Głowa do góry! Szkoda, że Twojego nie ma przy Tobie...
Rainmanka, fajnie, że już po chrzcinach, my planujemy na wielkanoc, albo na maj...jeszcze zobaczymy, ale moja teściowa już planuje!
Dziewczyny zazdroszczę Wam roczniaków - dzieciaki w tym wieku są bardzo kontaktowe...

PS. na przyszły weekend przyjezdzają do nas teściowie, muszę uzbroić się w cierpliwość i powiedzieć hormonom, żeby poszły precz!!!!

Gemini przez 9 miesięcy karmiłaś tylko piersią? Czy jakoś specjalnie pobudzałaś laktację czy naturalnie przybywało Ci pokarmu, w miarę jak dzieci rosły? Bardzo chciałabym karmić naturalnie min. 6 miesięcy.

Miłego Dnia :)

Lenna bedzie dobrze. zaczniecie cwiczyc i bedzie wszystko wpozadeczku.
Rainmanka ale Ci super ze juz po chcrzcinach. My planujemy jakos na wiosne ale jakos wogole nie mam lowy do tego :/
Małgoń witaj wsrod rozpakowanych. cos mi sie zdaje ze tesciowa wzbudza w Tobie moc emocji jak moja hehe.
Gastone u mnie podobnie jest z Tomkiem juz chyba 3 noc kreci sie wierci rzuca sie oczy zamkniete i jak smok wypadnie to krzyczy placze. masakra. jestem wykonczona. Dzis dalam mu panadol w czopku i mu przeszlo i pospal ladnie. cos czuje ze to zabki sie zaczynaja. Maciek ma tak rozpulchnione dziaselko pcha lapki i tez cos sie swieci.

małgoń ja musiałam żabki dokarmiać, ponieważ jadły jak smoki i nie wyrabiałam z produkcją mleka. Pobudzałam laktatorem, bez tego sobie nie wyobrażam. Moje karmienie to była nieustanna walka o pokarm, a w dodatku jeden cyc produkował o połowę mniej mleka od drugiego. Na pocieszenie Ci powiem, że kilku dziewczynom z tego forum szło o wiele lepiej i dawały radę dlugo karmić tylko piersią, więc może i Tobie się uda. Powodzenia!

a ja chyba zaraz padne ze smiechu. tatus siedzi na kanapie w samych gaciach wlacza chlopakom piosenki i im spiewa. a chlopaki siedza w fotelikach i pieja i chichraja i skacza w tych fotelikach. boki zrywac z nich mozna.

reklama
Do góry